Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Υπόθεση βιασμού 24χρονης - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επιχειρηματίας - "Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι" (video)

Σοκάρουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας

15 Ιανουαρίου 2022 16:13
Υπόθεση βιασμού 24χρονης - Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη επιχειρηματίας -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χειροπέδες σε γόνο επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών πέρασαν οι αρχές της Θεσσαλονίκης μετά την καταγγελία 24χρονης ότι τη βίασε σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η 24χρονη κοπέλα πέρασε το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας του Λευκού Πύργου στις 2 Ιανουαρίου, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του 27χρονου για βιασμό, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο γνωστός επιχειρηματίας να εντοπιστεί, να συλληφθεί και στη συνεχεία να περάσει από εισαγγελέα και ανακριτή.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Με ομόφωνη απόφαση, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ωστόσο η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος ενός δεύτερου ατόμου που φέρεται να είχε μισθώσει τη σουίτα.

Την ίδια ώρα, θύελλα αναρτήσεων. που προκαλούν πολλά ερωτήματα και απορίες. έχει «ξεσπάσει» στα social media. Σε μία από αυτές, ένας άνδρας φέρεται να παραδέχεται μέσω Instagram το περιστατικό, γράφοντας μάλιστα και λεπτομέρειες:

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου ένα πάρτι σε σουίτα γνωστού πεντάστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στην προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν ώστε να ομορφύνει η βραδιά για τους φίλους και πελάτες μας, που ήρθαν από την Αθήνα για το τριήμερο.

Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά τη διάρκειά της νύχτας με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτι. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη».

«Στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της»

Στο μεταξύ, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φέρεται να είναι η 24χρονη.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε πως «στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της», σημειώνοντας πως ο καταγγελλόμενος ως δράστης του βιασμού ομολόγησε ότι είναι αυτός που βρέθηκε εκείνο το βράδυ με την 24χρονη, ωστόσο υποστήριξε ότι υπήρξε συναίνεση της νεαρής.

Η 24χρονη κλήθηκε από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της.

«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω»

Από την πλευρά της, η 24χρονη είναι αποφασισμένη να παλέψει για να πληρώσουν οι υπεύθυνοι.

«Αυτό που έπαθα εγώ, δεν θέλω να το πάθει κανένα άλλο κορίτσι. Δεν θα κάνω πίσω», ανέφερε στον δικηγόρο της, σύμφωνα με το thesstoday.gr, παίρνοντας κουράγιο από την οικογένειά της, αλλά και από φίλους που στέκονται στο πλευρό της και προσπαθούν να τη στηρίξουν ψυχολογικά.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή που αποκάλυψε τον εφιάλτη που έζησε, η νεαρή προκάλεσε κύμα πρωτοφανούς συμπαράστασής της.

«Καταλαβαίνετε ότι το κορίτσι είναι ψυχολογικά ράκος. Βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ γιατί μία τέτοια πράξη ισοπεδώνει την προσωπικότητα μίας νέας κοπέλας», αναφέρει ο δικηγόρος της, προσθέτοντας: «Είναι ένα κορίτσι σεμνό και ιδιαίτερα πολύ χαμηλών τόνων. Με έχει συγκινήσει όμως το γεγονός ότι δεν το βάζει κάτω. Πρέπει να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι. Κάποιοι δεν μπορεί να μένουν κρυμμένοι για πάντα. Κι ο ρόλος ο δικός μας είναι να τους ξεμπροστιάσουμε και να χτυπήσουμε το κακό στη ρίζα του».

Η 24χρονη έχει βασανιστεί πολύ στη ζωή της, καθώς έχει βιώσει την απώλεια πολλών αγαπημένων της προσώπων…

Κατήγγειλε τρία άτομα

Η 24χρονη πήγε στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και εμπιστευόταν. Το άτομο αυτό το γνώριζε από εξόδους της σε γνωστά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

αστυνομια-θεσσαλονικη

Αν και πήγε στο πάρτι με το αυτοκίνητό της, επειδή είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει, καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης, δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει 3 Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Το πρωί ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της και με διάφορα «περίεργα» αντικείμενα γύρω της, συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί. Τότε επικοινώνησε αμέσως με τον φίλο της που την είχε καλέσει στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι Μ…; Γιατί είμαι εδώ;», ήταν οι πρώτες φράσεις που του είπε, ενώ εκείνος της απάντησε: «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ».

Πρόκειται για το ίδιο άτομο που με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όλα όσα έγιναν. Παρά το σοκ, η κοπέλα βρήκε το θάρρος και επικοινώνησε με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, ο οποίος της συνέστησε να καταγγείλει αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Η 24χρονη πήγε έτσι στο ΑΤ Λευκού Πύργου όπου ανέφερε όσα θυμόταν, καταγγέλλοντας τρία άτομα, των οποίων ωστόσο την ταυτότητα δεν γνωρίζει. Πρόκειται για τους τρεις Αθηναίους οι οποίοι την «υποδέχθηκαν» στον διάδρομο του ξενοδοχείου όταν δεν ένιωθε καλά και προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να τη βοηθήσουν.

Η υπόθεση δεν έχει πάντως κλείσει καθώς ο ανακριτής εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Τις τελευταίες ημέρες εξάλλου, στα social media ξεσηκώθηκε ένα «τσουνάμι» αντιδράσεων, καταγγελιών και αποκαλύψεων για αρκετά μαγαζιά της νύχτας στη Θεσσαλονίκη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share