Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστική υπόθεση στο Περιστέρι: 32χρονος βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του

Βρέθηκε γενετικό υλικό στη μπλούζα και τα σκεπάσματα της 14χρονης!

15 Ιανουαρίου 2022 14:06
Ανατριχιαστική υπόθεση στο Περιστέρι: 32χρονος βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού που βλέπει το φως της δημοσιότητας, με έναν 32χρονο να φέρεται να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά μια 14χρονη στο Περιστέρι. Μάλιστα, η ανήλικη είναι ετεροθαλής αδελφή της συντρόφου του! Επίσης, σοκάρει η καταγγελία 24χρονης για βιασμό, ενώ εμπλέκονται και γνωστά ονόματα!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος που συζεί με την 27χρονη σύντροφό του, φέρεται να απομόνωσε και να βίαζε την 14χρονη μέσα στο σπίτι τους στο Περιστέρι. Εκεί, η 14χρονη φιλοξενείτο με τη συγκατάθεση της μητέρας τους.

Η 14χρονη, σοκαρισμένη από τον εφιάλτη που έζησε μέσα στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της, μίλησε στη μητέρα της και η μητέρα απευθύνθηκε στο τμήμα ανηλίκων.

Ο 32χρονος, όπως ήταν φυσικό, τα αρνήθηκε όλα, αλά σε έρευνα που έγινε στο σπίτι και βρέθηκε γενετικό υλικό του στη μπλούζα και τα σκεπάσματα της 14χρονης. Ο 32χρονος έχει συλληφθεί. Είναι υπάλληλος μεγάλης αλλαντοβιομηχανίας.

 32χρονος βίασε τη 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: «Για την κατηγορία του βιασμού δεν...» - Τα πρώτα λόγια του 39χρονου προπονητή

Υπόθεση βιασμού 11χρονης αθλήτριας: «Για την κατηγορία του βιασμού, δεν την αποδέχομαι για κανένα ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην κρίση σας».

Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του κατηγορούμενου 39χρονου προπονητή ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθεται μετά από καταγγελία αθλήτριας ότι την βίασε στην ηλικία των 11 ετών.

Η δίκη διεκόπη για τις 26 Ιανουαρίου ενώ λίγο νωρίτερα το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της νεαρής αθλήτριας να καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.

Κεκλεισμένων των θυρών η κατάθεση της 21χρονης

«Για λόγους προστασίας της και της ιδιωτικής της ζωής ζητάμε την διεξαγωγή της αποδεικτικής διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών. Αν αυτό δεν γίνει δεκτό, ζητάμε έστω η κατάθεση του θύματος να διεξαχθεί χωρίς δημοσιότητα. Είναι μια επώδυνη διαδικασία για την ίδια η κατάθεση αυτή. Πρόκειται για αδικήματα που έχουν πλήξει τον πυρήνα της προσωπικότητας της» ανέφερε η δικηγόρος της Κλειώ Παπαπαντολέων.

Να γίνει δεκτό το αίτημα πρότεινε η εισαγγελέας της έδρας, ενώ η υπεράσπιση του 38χρονου προπονητή δεν έφερε αντίρρηση στο αίτημα, ως προς την κατάθεση μόνο του θύματος κεκλεισμένων των θυρών. Τελικά το δικαστήριο αποφάσισε να δοθεί μόνο η κατάθεση του θύματος κεκλεισμένων των θυρών.

«Για την κατηγορία του βιασμού δεν την αποδέχομαι για κανένα ζωντανό οργανισμό στον πλανήτη. Τα υπόλοιπα θα τα αφήσω στην κρίση σας» είπε ο κατηγορούμενος κατά την πρώτη τοποθέτηση του στο ακροατήριο. Την πλήρη άρνηση της κατηγορίας του βιασμού υπογράμμισε και οι συνήγοροι του του Θεόδωρος Μαντάς και Βασω Πανταζή.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε με την παθούσα να φθάνει νωρίς το πρωί στο δικαστήριο, συνοδευόμενη από την οικογένειά της, τους γονείς και την αδελφή της, που προσήλθαν πιασμένοι χέρι-χέρι. Λίγο μετά προσήλθε και η κ. Σοφία Μπεκατώρου, η οποία στήριξε την αθλήτρια και της συμπαραστάθηκε ώστε να καταγγείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share