Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: Πασίγνωστος τραγουδιστής βρισκόταν πίσω από τη Ferrari

Συγκλονίζει η ανάρτησή του

15 Ιανουαρίου 2022 13:02
Τροχαίο Τζώρτζη Μονογυιού: Πασίγνωστος τραγουδιστής βρισκόταν πίσω από τη Ferrari
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής βρισκόταν πίσω από τη Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγο πριν χάσει τη ζωή του από τροχαίο στη Βούλα.

Το συγκλονιστικό τροχαίο έζησε από κοντά ο Stan, ο οποίος σόκαρε με την ανάρτησή του στο Twitter.

Δείτε επίσης: Τζώρτζης Μονογυιός: Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ότι έχει πεθάνει!

Ο γνωστός τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά μια μέρα μετά το δυστύχημα του επιχειρηματία:

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ».

Ο Stan σύμφωνα με το «fthis» ήταν τυχαία, ακριβώς πίσω από τη μοιραία Ferrari και είδε τα πάντα από το θανατηφόρο τροχαίο. Ο τραγουδιστής επέβαινε στο αυτοκίνητό του με τη σύντροφό του και μόλις είδε τι συνέβη, σταμάτησε και βοήθησε στον απεγκλωβισμό της συζύγου του, Τζώρτζη Μονογιού, Αθηνάς.

Τροχαίο με Ferrari στη Βούλα: Ανατριχιαστικό βίντεο-ντοκουμέντο! Ο Τζώρτζης Μονογυιός στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του

Σοκ και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλη την Ελλάδα το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός, όταν η υπερπολυτελής Ferrari, που είχε μόλις αγοράσει βγήκε εκτός δρόμου, χτύπησε σε δέντρο και πήρε φωτιά. Σε βίντεο-ντοκουμέντο, που έφερε στο φως το protothema.gr, απωτυπώνεται το μέγεθος του φρικτού τροχαίου στη Βούλα. Ενώ, αυτή ήταν η μοιραία διαδρομή που οδήγησε στο θάνατό του!

Οι σκληρές εικόνες πρωταγωνιστούν στο βίντεο, το οποίο τραβηξε οδηγός διερχόμενου οχήματος, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, τον οδηγό της μοιραίας Ferrari.

Όπως φαίνεται, ο οδηγός βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του και πιθανόν είναι ήδη νεκρός. Λιγα μέτρα πιο μακριά, είναι πεσμένη η σύζυγός του η οποία δέχεται τις πρώτες βοήθειες απο πρόσωπο της παρέας τους.

Οι υπόλοιποι φίλοι τους παρακολουθούν έντρομοι και συγκλονισμένοι το θέαμα, αδυνατώντας να πιστέψουν τι συνέβη μέσα σε λίγα δραματικά λεπτά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share