Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

«Νέο ξεκίνημα» για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το καινούριο της επάγγελμα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της (photo-video)

«Νέα σελίδα, νέο ξεκίνημα...»

15 Ιανουαρίου 2022 12:45
«Νέο ξεκίνημα» για την Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το καινούριο της επάγγελμα και η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της (photo-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αφού αναδείχθηκε σε σύμβολο δύναμης στη δικαστική και ιατρική μάχη που έδωσε και συνεχίζει να δίνει, μετά την επίθεση με βιτριόλι που της άφησε σοβαρά εγκαύματα στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της, τώρα ξεκινάει ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, μέσα από το οποίο σίγουρα θα διαδώσει ακόμα περισσότερα μηνύματα ενδυνάμωσης και αισιοδοξίας. Παράλληλα, δείτε εδώ, το πρόσωπο της Ιωάννας Παλιοσπύρου χωρίς μάσκα.

Όπως ανακοίνωσε σε νέα ανάρτησή της στο Instagram, άρχισε το δικό της podcast. Στη λεζάντα έγραψε: «Νέα σελίδα, νέο ξεκίνημα… My Podcast… “ΙΩΑΝΝΑ”. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εδώ για εμένα και το αγκαλιάζετε με αγάπη, γιατί και εγώ το κάνω με πολύ αγάπη για εσάς.

Σε μια σειρά φωτογραφιών και βίντεο της φωτογράφου Ολυμπίας Κρασαγάκη, η Ιωάννα ποζάρει με ένα colour blocking σύνολο καρό φούστα-ζιβάγκο, όπου κυριαρχούν οι αποχρώσεις του φούξια, του μοβ και του πορτοκαλί.

Το podcast της έκανε δυναμικό ξεκίνημα, καθώς πρόσφατα τής μίλησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου. Οι δύο γυναίκες εξομολογήθηκαν τις στιγμές που τις ένωσαν με βαθιά αγάπη και εκτίμηση και μετέφεραν ένα κοινό μήνυμα προς τα κορίτσια που φοβούνται αλλά κυρίως προς τα αγόρια, που θα πρέπει να κοιτάξουν καλά μέσα τους και να ξεριζώσουν τη βία.

«Η Γαρυφαλλιά είχε ένα αγγελικό πρόσωπο και καλή γνώμη για όλα. Μπορεί να νόμιζε ότι μπορούσε να τον αλλάξει» είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Ψαράκου για την κόρη της.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share