Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Βόλος: Μητέρα έδωσε την κόρη της σε ορφανοτροφείο λόγω χρεών - «Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα πεθάνει δίπλα μου ή θα...»

Σπαράζουν καρδιές!

15 Ιανουαρίου 2022 11:59
Βόλος: Μητέρα έδωσε την κόρη της σε ορφανοτροφείο λόγω χρεών - «Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα πεθάνει δίπλα μου ή θα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε απελπιστική κατάσταση βρέθηκε μια μητέρα στο Βόλο, καθώς αναγκάστηκε να δώσει την κόρη της σε ορφανοτροφείο λόγω χρεών.

Η 48χρονη μητέρα εμφανίστηκε στην Πρόνοια και είπε: «σας δίνω το παιδί μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Δεν μπορώ να το ζήσω». Όσον αφορά στην άτυχη 9χρονη κόρη, που παρακολουθούσε μαθήματα στο Ειδικό Σχολείο, υποβάλλεται σε μετάγγιση αίματος κάθε 20 ημέρες, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news.

Δείτε επίσης: Κρυφή κάμερα καταγράφει μητέρα να πετάει στα σκουπίδια το μωρό της!

βόλος ορφανοτροφείο κόρη

Στο σπίτι της ζούσε χωρίς ρεύμα και νερό, ενώ πολλές φορές της έλειπε και το φαγητό. Η ασθένεια της μικρής δρομολόγησε άμεσα τις διαδικασίες και δόθηκε στο Ορφανοτροφείο με εισαγγελική παραγγελία. Έκλαιγε ασταμάτητα για 15 ημέρες η μικρή και ηρέμησε μόνο όταν είδε ξανά την μητέρα της.

Η 48χρονη έχασε τον σύζυγό της πριν τρία χρόνια από πνευμονία, ένα σοβαρότατο πρόβλημα υγείας το οποίο προέκυψε από τις συνθήκες εργασίας του. Η οικονομική κατάστασή τους ήταν ήδη εξαιρετικά δύσκολη, αλλά, μετά τον θάνατο του συζύγου επήλθε η κατάρρευση. Μάλιστα, έναν χρόνο πριν από τον θάνατό του, αρρώστησε και η κόρη τους.

«Ο πατέρας μου θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά δεν θέλει»

Η γυναίκα, όπως λέει, δεν έχει καμία οικονομική βοήθεια από τους συγγενείς της. «Ο πατέρας μου θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά δεν θέλει. Δεν ενέκρινε ποτέ τον σύζυγό μου και οι σχέσεις μας διαταράχθηκαν. Έχει μια νέα ζωή και δεν χωράμε σε αυτή, παρότι από την πρώην σύζυγο αποκόμισε μια μεγάλη κληρονομιά. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και στην ετεροθαλή αδελφή του. Παντού λοιπόν έβλεπα αδιέξοδο. Μια ημέρα είπα πως δεν θα πεθάνει το παιδί μου και έτσι σηκώθηκα το πρωί, την φίλησα και πήγα γραμμή στην Πρόνοια. Δεν μπορώ να ζήσω το παιδί, θα πεθάνει. Δεν έχω φαγητό, ρεύμα, νερό. Πόνεσα βαθιά, αλλά λύση δεν υπήρχε. Εάν δεν το έδινα εγώ, κάποια στιγμή θα έπαιρναν το παιδί. Μάνα είμαι. Έπρεπε να αποφασίσω εάν θα πεθάνει δίπλα μου με την κατάσταση που ζούσαμε ή θα σωθεί μακριά μου», είπε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share