Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος κατηγορείται για ανάρτηση «ροζ» βίντεο ζευγαριού - Ήταν "φίλος"

Η 34χρονη, όταν το αντιλήφθηκε απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ

14 Ιανουαρίου 2022 23:16
Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 37χρονος κατηγορείται για ανάρτηση «ροζ» βίντεο ζευγαριού - Ήταν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης δικάζεται ένας 37χρονος που κατηγορείται πως ανάρτησε στο διαδίκτυο «ροζ» βίντεο και φωτογραφίες με τις προσωπικές στιγμές ζευγαριού. Παράλληλα, διάβασε για το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στην Αργυρούπολη.

Μάλιστα, διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο της μηνύτριας και φέρεται ότι υπέκλεψε το επίδικο βιντεοληπτικό υλικό.

Η 34χρονη, όταν το αντιλήφθηκε απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί εντόπισαν τα ψηφιακά ίχνη και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όπως μεταδίδει το grtimes.gr.

Θεσσαλονίκη: 37χρονος κατηγορείται για ανάρτηση «ροζ» βίντεο ζευγαριού – Ήταν φίλος ενός εκ των δύο

Πάντως, ο πρώην σύντροφος της αρνείται ότι δημοσίευσε το υλικό και υπέδειξε τον πρώην φίλο του, ο οποίος κατέστη κατηγορούμενος.

Στην κατάθεσή της η μηνύτρια ανέφερε πως βιώνει έναν διασυρμό, μετά τη δημοσίευση των προσωπικών της στιγμών με τον πρώην σύντροφό της και μίλησε για ανεπανόρθωτη βλάβη που υπέστη η προσωπικότητά της, ζητώντας από τους δικαστές να την προστατεύσουν.

Η μάρτυρας είπε, επίσης, ότι οι ερωτικές στιγμές απαθανατίστηκαν από τον πρώην σύντροφό της παρά τη θέλησή της, πριν το 2015.

Η ίδια τού ζήτησε να το διαγράψει, άλλα εκείνος το αποθήκευσε. Όπως γνωστοποιήθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, ο πρώην σύντροφος της 34χρονης κατηγορήθηκε για την κατοχή του συγκεκριμένου υλικού, αλλά απαλλάχθηκε από άλλο δικαστήριο.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στις αρχές του 2016 αναρτήθηκαν 19 φωτογραφίες σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και σε λογαριασμό της κοπέλας, ενώ τα βίντεο αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί στο τέλος του Ιανουαρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share