Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Λέσβο: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Καρά Τεπέ

Αντιμετωπίζεται από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

14 Ιανουαρίου 2022 17:59
Συναγερμός στη Λέσβο: Ξέσπασε πυρκαγιά στο Καρά Τεπέ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός, σήμανε στη Λέσβο, όταν μία μεγάλη σκηνή, από τις λεγόμενες «rap hall», στην οποία διαμένουν περί τους 50 αιτούντες άσυλο στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ της Λέσβου, άρχισε να καίγεται από τις 4.30 το απόγευμα.

Η φωτιά αντιμετωπίζεται από δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έσπευσαν άμεσα επιτόπου. Παράλληλα, διάβασε εδώ για την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.

Προσγείωση θρίλερ στη Μήλο: Πήρε φωτιά ο τροχός - Τα "έχασαν" οι επιβάτες

Εκτός διαδρόμου βγήκε κατά τη διάρκεια της προσγείωσης το αεροπλάνο της Ολυμπιακής, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Μήλος, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθούν οι επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής για παν ενδεχόμενο. Παράλληλα, διάβασε εδώ για το ατύχημα με μαχητικό F-16 στα Χανιά.

Συγκεκριμένα το αεροσκάφος μόλις προσγειώθηκε, το μεσημέρι της Παρασκευής, περίπου στις 15:30 παρουσίασε άγνωστο πρόβλημα και βγήκε εκτός πορείας. Οι 20 επιβάτες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και έχουν μεταφερθεί στο κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου του νησιού.

Πειραιάς: Φωτιά στο Μικρολίμανο – Καίγεται γνωστό μαγαζί

Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής σπεύδουν αυτή την ώρα στο Μικρολίμανο του Πειραιά για κατάσβεση φωτιάς σε κατάστημα εστίασης. Παράλληλα, σάλος προκλήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Πειραιά με καταγγελία 20χρονης.

Οι καπνοί έχουν σκεπάσει το Μικρολίμανο όπως βλέπετε και στις αποκλειστικές εικόνες που εξασφάλισε το Piraeus Press. Οι πρώτες μαρτυρίες αναφέρουν ότι επειδή δε χωρούσαν να περάσουν μεγάλα οχήματα της Πυροσβεστικής, έχουν σπεύσει μικρότερα και πιο ευέλικτα.

Το ιστορικό μαγαζί του Πειραιά σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει τυλιχτεί στις φλόγες, με την κύρια εστία να βρίσκεται στην κουζίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε προσφάτως ανακαινισθεί το συγκεκριμένο μαγαζί.

πειραιάς

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share