Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το μοιραίο αυτοκίνητο: Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού πριν την παραλάβει

Ενθουσιασμένος προτού προχωρήσει στην τραγική διαδρομή...

14 Ιανουαρίου 2022 17:54
Το μοιραίο αυτοκίνητο: Η Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού πριν την παραλάβει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του σε τραγικό δυστύχημα στη Βούλα, με τον ίδιο να κάνει σμπαράλια την Ferrari 488 Pista, ένα super car που μόλις είχε παραλάβει κι έκανε την πρώτη του βόλτα.

Σε φωτογραφία που δημοσιεύει το iefimerida.gr, διακρίνεται το κόκκινο υπερηψυλών επιδόσεων αυτοκίνητο, φορτωμένο –μαζί με άλλα Ι.Χ. αυτοκίνητα- στη νταλίκα που τα έφερε από τη Γερμανία στην Ελλάδα.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί λίγη ώρα πριν ο 42χρονος Τζώρτζης Μονογυιός καθίσει για πρώτη και τελευταία φορά πίσω από το τιμόνι του super car, τη στιγμή που υπάρχουν ανατροπές.

Αυτοκίνητο Τζώρτζη Μονογυιού

Έτσι οδηγήθηκε στην τραγωδία

Ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ενθουσιασμένος από το καινούργιο του απόκτημα, επιβιβάστηκε μαζί με τη σύζυγο του, Αθηνά, στην Ferrari 488 Pista και ξεκίνησαν από τη Βούλα όπου παρέλαβε το πολυτελές όχημα για το σπίτι τους στη Βουλιαγμένη.

Ωστόσο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δεν έφτασαν ποτέ καθώς το κόκκινο υπερυψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και «καρφώθηκε» σε δέντρα που βρίσκονται στη διαχωριστική νησίδα της λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Η Ferrari 488 Pista που είναι η πιο hardcore εκδοχή της «488», ενώ έχει δημιουργηθεί με στοιχεία δανεισμένα από GTE και τη Formula 1, ενώ αποτελεί μία σπάνια έκδοση με τιμή που ξεπερνάει τις 400.000 ευρώ.

Είναι δεδομένο ότι η κατάσταση του οχήματος, θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της Τροχαίας Ελληνικού που έχει αναλάβει την προανάκριση, αλλά και στου τεχνικού συμβούλου - πραγματογνώμονα που αναμένεται να ορίσει η οικογένεια του Τζώρτη Μονογυιού.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share