Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Τζώρτζη Μονογυιό: Οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του!

Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

14 Ιανουαρίου 2022 15:31
Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον Τζώρτζη Μονογυιό: Οδηγούσε σε τροχαίο που σκοτώθηκε φίλος του!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Το δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τον αδελφό της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού να έχει εμπλακεί και στο παρελθόν σε παρόμοιο περιστατικό, που μετρά από το μακρινό 2000.

Συγκεκριμένα, εκείνο το έτος έγινε ένα ακόμη δυστύχημα, όταν η μηχανή που οδηγούσε στη Μύκονο συγκρούστηκε με όχημα με αποτέλεσμα τον θάνατο του συνεπιβάτη του και φίλου του από το στρατό.

Τι είχε συμβεί στο τραγικό περιστατικό

Στην άδεια απολύσεως του, ο άτυχος που υπηρετούσε στον στρατό ως αμφίβιος καταδρομέας είχε επισκεφτεί τον Τζώρτζη στη Μύκονο.

Την μηχανή μεγάλου κυβισμού οδηγούσε ο Τζώρτζης. Στον δρόμο προς τον Ορνό, στην ευθεία, η μοτοσικλέτα ανέπτυξε ταχύτητα, την ώρα που το αυτοκίνητο που οδηγούσε μια τουρίστρια, έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική γραμμή. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι σφορδή και ο θάνατος του φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού ακαριαίος καθώς, δεν φορούσε κράτος και προσέκρουσε σε κολώνα.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός φορούσε κράνος και σώθηκε γιατί εκτός από το κράνος, στη θέση που βρισκόταν δεν πετάχτηκε στον αέρα με τις όποιες συνέπειες, παρά, σύρθηκε στην άσφαλτο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share