Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός - Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα: Νεκρό 14χρονο παιδί ΑμεΑ - Ανεμβολίαστοι οι γονείς του

Δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

14 Ιανουαρίου 2022 11:36
Κορωνοϊός - Ανείπωτη θλίψη στην Φθιώτιδα: Νεκρό 14χρονο παιδί ΑμεΑ - Ανεμβολίαστοι οι γονείς του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα 14χρονο αγόρι ΑμεΑ άφησε την τελευταία του πνοή από κορωνοϊό από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας. Το παιδί νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Συγκεκριμένα διακομίστηκε σύμφωνα με το lamiareport.gr, το πρωί της Τρίτης (11/01) γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Απειλούσε να σκοτώσει τη γυναίκα του με καραμπίνα!

Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων. Η Φθιώτιδα, που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα σε αυτό το 4ο ουσιαστικά κύμα με τη μετάλλαξη «Δέλτα» η οποία σάρωσε την περιοχή και δυστυχώς ανάμεσα στα δεκάδες θύματα είχαμε και δύο 14χρονα παιδιά.

κορωνοιοσ-θανατος

Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Νεκρός σε τροχαίο 39χρονος ποδοσφαιριστής

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο ποδοσφαιριστής του Παμμωλιακού, Στέλιος Μπουσδούκος.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, ο ποδοσφαιριστής επέστρεφε από τη δουλειά του με μηχανάκι, καθώς είχε το αυτοκίνητό του στο συνεργείο και έπεσε θύμα τροχαίου στο οποίο ενεπλάκη ένας ηλικιωμένος άνδρας –85 ετών.

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με πληροφορίες στον κόμβο του Αγίου Σεραφείμ με την Αστυνομία να διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

κορωνοιοσ-θανατος

Ο 39χρονος Στέλιος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ωστόσο παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβλήθηκαν έφυγε από την ζωή λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τετάρτης.

Η είδηση της οδυνηρής απώλειας του βύθισε στο πένθος την περιοχή του Μώλου, την Λοκρίδα, και όλη την ποδοσφαιρική Φθιώτιδα.

Ο Στέλιος Μπουσδουκος ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό παιδί που πήγαινε στο δημοτικό.

Την τραγική είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο προπονητής Γιάννης Αποστόλου ο οποίος συνδεόταν μαζί του με πολύχρονη φιλία ενώ είχαν συνεργαστεί και σαν ποδοσφαιριστής με προπονητή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share