Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Γεννητούρια στον δρόμο - Βόλος: Κοριτσάκι ήρθε στη ζωή στην εξώπορτα του σπιτιού, μπροστά στα μάτια ταξιτζή

Μία πολύ γλυκιά είδηση, που μας έρχεται από την Μαγνησία

14 Ιανουαρίου 2022 11:12
Γεννητούρια στον δρόμο - Βόλος: Κοριτσάκι ήρθε στη ζωή στην εξώπορτα του σπιτιού, μπροστά στα μάτια ταξιτζή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη αγωνία, που μετατράπηκε σε χαρά και συγκίνηση για μητέρα στον Βόλο, που έφερε στη ζωή ένα κοριτσάκι με τον πιο απρόσμενο τρόπο!

Η σπάνια γέννα έλαβε χώρα στα σκαλοπάτια του σπιτιού της μητέρας, με το... βιαστικό μωράκι να έρχεται στη ζωή μπροστά στα μάτια του ταξιτζή που είχε κληθεί να παραλάβει τη μητέρα.

Τόσο η 34χρονη, όσο και ο επαγγελματίας οδηγός, διατήρησαν πλήρως την ψυχραιμία τους και έτσι η "επιχείρηση γέννα" στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης: Θρήνος στον Βόλο - Μητέρα βρήκε νεκρή στο κρεβάτι την κόρη της

Με τη βοήθεια του αυτοκινητιστή η νεαρή λεχώνα και το μωρό επιβιβάστηκαν στο ταξί και λίγη ώρα αργότερα έφταναν στην είσοδο του Νοσοκομείου. Γιατροί και μαίες από τη Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Βόλου είχαν ενημερωθεί για το περιστατικό και περίμεναν.

βολοσ-γεννα

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε αμέσως με φορείο στην Κλινική, ενώ το μωρό στο Τμήμα Νεογνών, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις προληπτικά. Εξετάστηκαν εξονυχιστικά από τους γιατρούς. Και οι δύο τους χαίρουν άκρας υγείας, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Ταχυδρόμος" του Βόλου, που αποκαλύπτει το θέμα.

Στη Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου η συγκίνηση ήταν απερίγραπτη χθες βράδυ. Η γέννηση του κοριτσιού, βάρους 2.900 κιλών, αποτελεί ένα μήνυμα ελπίδας, σε μία περίοδο που η πανδημία στοιχειώνει τα πάντα, έλεγαν.

Συναγερμός στον Βόλο: Φωτιά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας (3/1) σε κεντρικό ξενοδοχείο στο Βόλο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 9 το πρωί για τη φωτιά στο ξενοδοχείο «Αίγλη», στην οδό Ιάσονος. Η φωτιά εκδηλώθηκε στο δώμα το κτιρίου, πιθανώς από έκρηξη σε λέβητα, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και αμέσως μετά τεράστιες φλόγες ξεπήδησαν από την ταράτσα του κτιρίου.

Το ξενοδοχείο “Αίγλη” στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο, από τα τελευταία του Βόλου, όπως αναφέρει το gegonota.news.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share