Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022

Τζώρτζης Μονογυιός: Η «σύνδεση» με το τροχαίο του Mad Clip (Video)

Αποκαλύψεις από από τον πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά

14 Ιανουαρίου 2022 10:58
Τζώρτζης Μονογυιός: Η «σύνδεση» με το τροχαίο του Mad Clip (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τζώρτζης Μονογυιός: Στο «Πρωινό» μίλησε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς για το τροχαίο δυστύχημα στην Βούλα και ανέφερε ότι του θυμίζει το τροχαίο που έχασε τη ζωή του πριν από λίγους μήνες ο τράπερ Mad Clip.

«Στο ρείθρο της νησίδας έχουμε δύο σημεία: και τον εμπρόσθιο δεξιό διευθυντήριο τροχό του αυτοκινήτου, και τον αριστερό τροχό, που σκαρφάλωσε πάνω στο ρείθρο. Εν συνεχεία το όχημα εκτρεπόμενο αριστερόστροφα, προσέκρουσε πιθανότατα (σ.σ δεν έχει δει ακόμα το αυτοκίνητο) με το οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δέντρου, και εν συνεχεία το όχημα στράφηκε διαγώνια προς την αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου… Αλλά αυτό που μού κάνει εντύπωση και το ερώτημα από το βίντεο που είδα. Δεν έπρεπε να πάρει φωτιά το αυτοκίνητο με τέτοια ευκολία που πήρε φωτιά», είπε.

Η πρώτη, ίσως και μοναδική επαφή του αυτοκινήτου, ήταν με τον κορμό του δέντρου με τον οπίσθιο δεξιό τροχό, και έγινε και η αποκόλληση του τροχού στο σημείο αυτό.

«Επειδή αυτό το αυτοκίνητο έχει τον κινητήρα πίσω, και πάλι, και με τμήμα του κινητήρα, και με τμήμα του διαμερίσματος του κινητήρα που προσέκρουσε σε σταθερό, πακτωμένο άκαμπτο εμπόδιο, δεν έπρεπε, η πρώτη μου εκτίμηση, να πάρει το αυτοκίνητο φωτιά με τόση ευκολία» υπογράμμισε.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο όλα όσα είπε:

Tα τελευταία λόγια του Τζώρτζη Μονογυιού: «Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» - Μόλις είχε αγοράσει τη Ferrari

Σοκάρουν οι εικόνες από το θανατηφόρο τροχαίο με Ferrari στη Βούλα, από το οποίο έχασε τη ζωή του ο αδελφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Τα τελευταία λόγια του Τζώρτζη Μονογυιού - Το τελευταίο τηλεφώνημα

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Είχε αγοράσει πριν από μερικά 24ωρα το αμάξι των ονείρων του και λέγεται πως χθες, την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά!

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share