Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη – Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του (video)

Κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων

14 Ιανουαρίου 2022 07:20
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στην Κυψέλη – Εντοπίστηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός στην Πυροσβεστική από φωτιά που ξέσπασε στην οδό Αγίου Μελετίου στο κέντρο της Αθήνας, στην είσοδο της Κυψέλης (συμβολή με την οδό Πατησίων).

Στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ πριν από λίγο λεπτά οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντόπισαν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, ο οποίος μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Συναγερμός στην Νέα Ερυθραία: Φωτιά σε διαμέρισμα - Τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο με εγκαύματα (video)

Κλειστά παραμένουν και τα δύο ρεύματα της οδού Πατησίων.

Νύχτα τρόμου στο κέντρο της Αθήνας: Ξύπνησαν με εμπρησμούς τεσσάρων αυτοκινήτων οι κάτοικοι του Κολωνακίου

εμπρησμοι-αθηνα

Εμπρησμοί τεσσάρων αυτοκινήτων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/1) στο Κολωνάκι και πιο συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μονής Πετράκη και Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας. Τα τρία ΙΧ καταστράφηκαν ολοσχερώς και το ένα υπέστη σοβαρές υλικές φθορές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι έκαψαν τα αυτοκίνητα περίπου στις 2 μετά τα μεσάνυχτα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και έσβησαν τη φωτιά. Όπως είπε στην ΕΡΤ κάτοικος της περιοχής, είναι η πρώτη φορά που τέτοιο περιστατικό λαμβάνει χώρα στο σημείο.

Σε εξέλιξη είναι η διαδικασία της Προανάκρισης, και όπως λένε οι αρχές θα διερευνηθεί και οπτικό υλικό από κάμερες της ασφαλείας παρακείμενων κτηρίων.

εμπρησμοι-αθηνα

Θεσσαλονίκη: Εννέα χρόνια κάθειρξη στον εμπρηστή αυτοκινήτων της Ευκαρπίας

Σε συνολική ποινή κάθειρξης εννέα ετών καταδικάστηκε 32χρονος που κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κατηγορούμενος για μία σειρά από εμπρησμούς που προκάλεσε το 2020 στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, πυρπολώντας συνολικά 15 σταθμευμένα αυτοκίνητα και δίκυκλες μηχανές, σε πυλωτές και δρόμους.

Σε μία περίπτωση, μάλιστα, χρειάστηκε η εκκένωση πολυκατοικίας με τους ενοίκους της να ανεβαίνουν τελικά στην ταράτσα για να προστατευθούν, καθώς λόγω των πυκνών καπνών που είχαν τυλίξει το εσωτερικό της οικοδομής δεν μπορούσαν να κατέβουν στο δρόμο.

εμπρησμοι-αθηνα

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, Δικαστές και ένορκοι τον έκριναν ένοχο - χωρίς ελαφρυντικά - για εμπρησμό με κίνδυνο για πρόσωπο και πράγματα, όπως επίσης για διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απορρίπτοντας προηγουμένως το αίτημά του να κριθεί με μειωμένο καταλογισμό. Μετά την ετυμηγορία του Δικαστηρίου, ο κατηγορούμενος επέστρεψε στις φυλακές, αφού αποφασίστηκε η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share