Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία "Διομήδης" - Φονικό ρέμα στις Σέρρες: Νεκρή εντοπίστηκε και η 24χρονη γυναίκα μετά τον 35χρονο σύζυγό της

Δυστυχώς ανασύρθηκε έχοντας ήδη χάσει τη ζωή της

13 Ιανουαρίου 2022 12:52
Κακοκαιρία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου η 24χρονη από το Ιράν που αγνοούνταν από χθες, όταν με δύο ακόμα ομοεθνείς της προσπάθησε να εισέλθει στην Ελλάδα από παράνομη οδό.

Η 24χρονη, ο 35χρονος σύζυγος της, o οποίος βρέθηκε νεκρός και ο 22χρονος αδελφός της, που ειδοποίησε καλώντας στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, εισήλθαν παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 22χρονος βρέθηκαν στην περιοχή και στην προσπάθεια τους να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη έχασαν τον προσανατολισμό τους και έπεσαν στο ρέμα.

διασωση-πυροσβεστικη

Ταυτοποιήθηκε χθες (12/1) βράδυ η σωρός του νεκρού άνδρα

Σε 37χρονο Ιρανό ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το απόγευμα σε ρέμα, στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας Σερρών, όπως προκύπτει από αστυνομικές πηγές.

Οι Αρχές ειδοποιήθηκαν, το μεσημέρι, από τον 22χρονο αδελφό της γυναίκας που συνόδευε το ανδρόγυνο και κάλεσε στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112, μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών για την εξαφάνισή τους. Γύρω στις 4 το απόγευμα, και κατόπιν αναζητήσεων, πυροσβέστες εντόπισαν νεκρό τον άνδρα.

Οι τρεις μετανάστες, σύμφωνα με εκδοχή που εξετάζουν οι Αρχές, επιχείρησαν να διασχίσουν πεζοί ορεινό πέρασμα της περιοχής με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας έτσι ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Κεντρική Ευρώπη. Λόγω και των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή δεν υπολόγισαν σωστά τη στάθμη του νερού και στην προσπάθεια να διασχίσουν το ρέμα το ανδρόγυνο παρασύρθηκε από τα νερά.

σερρεσ-τραγωδια

Άγριο σκηνικό στις Σέρρες: Αστυνομικός έκανε έλεγχο σε κολυμβητή πριν πέσει για τον Σταυρό – “Αντίχριστε, αντίχριστοι”

Ένταση προκλήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στις Σέρρες, όταν ένας αστυνομικός έλεγξε έναν κολυμβητή ο οποίος θα έπεφτε να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, στο λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη του δήμου Ηράκλειας.

Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες, ορισμένοι από τους πιστούς, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται έντονα. Τελικά, ο αστυνομικός επέτρεψε στον κολυμβητή να πέσει στο νερό και τότε οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όπως αναφέρει το epiloges.tv, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος τόνισε απευθυνόμενος στους πιστούς ότι οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους. Τότε, κάποιος ακούστηκε να φωνάζει: “Αντίχριστε, αντίχριστοι”.

Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο και υπενθύμισε ότι η φετινή χρονιά είναι καλύτερη από την περσινή, που τα Θεοφάνια εορτάστηκαν χωρίς κόσμο. “Να λέμε και ένα ευχαριστώ και στην κυβέρνηση και σε όλους για αυτά τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε”, πρόσθεσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share