Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ρόδος - Τρομακτικές εικόνες: Τεράστιος τοίχος κατέρρευσε - "Χαλκομανία" δύο αυτοκίνητα

Στο σημείο, ευτυχώς, δεν υπήρχε κόσμος

13 Ιανουαρίου 2022 10:04
Ρόδος - Τρομακτικές εικόνες: Τεράστιος τοίχος κατέρρευσε -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άμορφες μάζες από σίδερα έγιναν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα σε χώρο συνεργείου που βρίσκεται επί της Ρόδου – Λίνδου, όταν σήμερα (13/1) το πρωί κατέρρευσε ένα τεράστιο τμήμα τοίχου, αποτέλεσμα των ραγδαίων βροχοπτώσεων που πλήττουν την περιοχή από την κακοκαιρία "Διομήδης".

Στο σημείο εκείνη την ώρα, ευτυχώς δεν υπήρχαν οι εργαζόμενοι ή οι ιδιοκτήτες του συνεργείου και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τραγωδία στις Σέρρες: Ταυτοποιήθηκε η σωρός του νεκρού άνδρα - Άκαρπες οι έρευνες για την 24χρονη σύζυγό του

Ο τοίχος όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η «Ροδιακή» δεν καταπλάκωσε απλώς τα αυτοκίνητα, αλλά τα συνέθλιψε.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες υπηρεσίες.

ροδοσ-τοιχοσ

Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Η κακοκαιρία Διομίδης σκορπίζει θλίψη στο πέρασμα της, καθώς μετά την ανακοίνωση για τον εντοπισμού ενός νεκρού άνδρα στις Σέρρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η είδηση για τον θάνατο ενός 50χρονου από κεραυνό στη Λίμνη Πλαστήρα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πραγματοποιούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας στη Λίμνη Πλαστήρα, για να επιδιορθώσει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

ροδοσ-τοιχοσ

Διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ο θάνατός του

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ο 50χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στις Σέρρες

Συναγερμός σήμανε στις Σέρρες, όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα στον ρέμα στο ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στο Δήμο Βισαλτίας. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον 37χρονο που χτυπήθηκε από κεραυνό στην Κρήτη.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του, ενώ δεν κατέστη εφικτή η ταυτοποίησή του.

Από τις 12 το μεσημέρι είχε ξεκινήσει έρευνα τόσο από την Αστυνομία όσο κι από την Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τού ίδιου και μίας γυναίκας. Είχε προηγηθεί κλήση στον τριψήφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 μέσω του οποίου ενημερώθηκε η Διεύθυνση Αστυνομίας Σερρών και ξεκίνησαν οι αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την κλήση, στη συγκεκριμένη περιοχή αγνοούνταν τα ίχνη δύο ατόμων, ενός άνδρα και μίας γυναίκας. Γύρω στις 4 μμ εντοπίστηκε νεκρός ο άνδρας από πυροσβέστες μέσα στο ρέμα. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νιγρίτας Σερρών.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share