Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ - Στο νοσοκομείο ένα άτομο

Τι έγινε;

12 Ιανουαρίου 2022 20:44
Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ΙΧ - Στο νοσοκομείο ένα άτομο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στη Θεσσαλονίκη, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα και ΙΧ, με ένα άτομο να έχει μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για το σοκαριστικό τροχαίο στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης 12/1, λίγο πριν τις 20:00, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ΙΧ επιβατικό όχημα συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στη Λεωφόρο Καραμανλή, στο ύψος της Μπότσαρη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του δικύκλου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο και παρέλαβε τον τραυματία οδηγό, με αιμορραγία, για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Κακοκαιρία Διομίδης: Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Η κακοκαιρία Διομίδης σκορπίζει θλίψη στο πέρασμα της, καθώς μετά την ανακοίνωση για τον εντοπισμού ενός νεκρού άνδρα στις Σέρρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η είδηση για τον θάνατο ενός 50χρονου από κεραυνό στη Λίμνη Πλαστήρα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πραγματοποιούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας στη Λίμνη Πλαστήρα, για να επιδιορθώσει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Κακοκαιρία Διομίδης: Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ο θάνατός του

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ο 50χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share