Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Κακοκαιρία Διομίδης: Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Θρίλερ...

12 Ιανουαρίου 2022 19:48
Κακοκαιρία Διομίδης: Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κακοκαιρία Διομίδης σκορπίζει θλίψη στο πέρασμα της, καθώς μετά την ανακοίνωση για τον εντοπισμού ενός νεκρού άνδρα στις Σέρρες, ήρθε στο φως της δημοσιότητας και η είδηση για τον θάνατο ενός 50χρονου από κεραυνό στη Λίμνη Πλαστήρα.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος πραγματοποιούσε εργασίες στα Καλύβια Πεζούλας στη Λίμνη Πλαστήρα, για να επιδιορθώσει βλάβη στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Κακοκαιρία Διομίδης: Θλίψη στη Λίμνη Πλαστήρα - Νεκρός 50χρονος από ηλεκτροπληξία

Διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ο θάνατός του

Σύμφωνα με το karditsalive.net, ο 50χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα κατά τη διάρκεια των εργασιών, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας όπου δυστυχώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σοκ στην Κρήτη - Κακοκαιρία "Διομήδης": Κεραυνός χτύπησε 37χρονο – Νοσηλεύεται με εγκαύματα

Το κύμα της κακοκαιρίας «Διομήδης» που πλήττει τα τελευταία 24ωρα την Κρήτη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες (11/1) το βράδυ όταν ένας 37χρονος την ώρα που βρισκόταν στον Κομό στη Μεσαρά Ηρακλείου χτυπήθηκε από… κεραυνό.

Κακοκαιρία "Διομήδης": Έσπασαν φράγματα, πλημμύρισαν σπίτια – Πού καταγράφονται προβλήματα

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως φέρει εγκαύματα στην πλάτη ενώ έκριναν την άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Ο 37χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο "Βενιζέλειο" όπου και εισήχθη στην καρδιολογική για περαιτέρω εξετάσεις.

undefined

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share