Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θρίλερ στις Σέρρες: Δύο άνδρες αγνοούνται σε ρέμα - Ζήτησαν βοήθεια από το 166

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής

12 Ιανουαρίου 2022 16:56
Θρίλερ στις Σέρρες: Δύο άνδρες αγνοούνται σε ρέμα - Ζήτησαν βοήθεια από το 166
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επιχείρηση διάσωσης δύο ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη από το μεσημέρι (12/1), λίγο έξω από την τοπική κοινότητα Λαγκαδίου στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, ένας αλλοδαπός επικοινώνησε με το 166 ζητώντας βοήθεια, καθώς κινείτο πεζός μαζί με άλλο ένα άτομο, σε ημιορεινό όγκο στο παλιό Λαγκάδι Βισαλτίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες του infonews24.gr.

Απίθανη γιαγιά στις Σέρρες: Είναι 107 ετών και έκανε το εμβόλιο γιατί της έλειψαν οι φίλες της! (video)

Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Την ίδια ώρα, στο σημείο βρίσκονται και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κρίσιμη η κατάσταση των δύο που αναζητούνται.

Άγριο σκηνικό στις Σέρρες: Αστυνομικός έκανε έλεγχο σε κολυμβητή πριν πέσει για τον Σταυρό – “Αντίχριστε, αντίχριστοι”

σερρεσ

Ένταση προκλήθηκε ανήμερα των Θεοφανίων στις Σέρρες, όταν ένας αστυνομικός έλεγξε έναν κολυμβητή ο οποίος θα έπεφτε να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό, στο λιμανάκι του Λιθοτόπου στην Κερκίνη του δήμου Ηράκλειας.

Αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες, ορισμένοι από τους πιστούς, που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο, άρχισαν να φωνάζουν και να διαμαρτύρονται έντονα. Τελικά, ο αστυνομικός επέτρεψε στον κολυμβητή να πέσει στο νερό και τότε οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Όπως αναφέρει το epiloges.tv, ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου Μακάριος τόνισε απευθυνόμενος στους πιστούς ότι οι αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους. Τότε, κάποιος ακούστηκε να φωνάζει: “Αντίχριστε, αντίχριστοι”.

Λίγο αργότερα ο Μητροπολίτης προέτρεψε τους πιστούς να κάνουν το εμβόλιο και υπενθύμισε ότι η φετινή χρονιά είναι καλύτερη από την περσινή, που τα Θεοφάνια εορτάστηκαν χωρίς κόσμο. “Να λέμε και ένα ευχαριστώ και στην κυβέρνηση και σε όλους για αυτά τα οποία μας επιτρέπουν να κάνουμε”, πρόσθεσε.

Ο εορτασμός των Θεοφανίων πραγματοποιήθηκε στο λιμανάκι του Λιθοτόπου Σερρών, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η ρίψη του σταυρού έγινε με τη συμμετοχή τριών κολυμβητών και νικητή τον Βασίλη Γρεασίδη από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Ο αγιασμός των υδάτων τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου Μακάριο και παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ηράκλειας και σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Δήμου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share