Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Σαφάρι" της ΕΛΑΣ για τους διαρρήκτες της Μυκόνου: Αρπάζουν χρήματα, κοσμήματα, ακόμα και... κουβέρτες

Οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό

12 Ιανουαρίου 2022 15:15
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη συμμορία που μπουκάρει σε σπίτια στην Μύκονο, αρπάζοντας χρήματα, κοσμήματα, ακόμα και... κουβέρτες.

Πριν από μερικές μέρες μια 45χρονη απευθύνθηκε στις Αρχές, καθώς βρήκε το σπίτι της παραβιασμένο, στην περιοχή Παλαιόκαστρο Μυκόνου, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Θρίλερ για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Εμβιλά

Οι δράστες είχαν σπάσει τον αφαλό της κλειδαριάς της κεντρικής πόρτας και αφού μπήκαν στο εσωτερικό άρχισαν να αναζητούν τη λεία τους. Η διάρρηξη φέρεται να σημειώθηκε κατά το χρονικό διάστημα από 20 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου, όταν και επέστρεψε η 45χρονη στο σπίτι της.

ελληνικη-αστυνομια-μυκονοσ

Όπως κατήγγειλε, οι δράστες άρπαξαν 4.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ.

Καταγγελία και από 45χρονο - Έκλεψαν ακόμη και κουβέρτα!

Στις Αρχές κατήγγειλε τη διάρρηξη του σπιτιού του και ένας 45χρονος. Στην περίπτωσή του, οι δράστες άρπαξαν, όπως κατήγγειλε, κοσμήματα και κινητά αξίας 4.500 ευρώ, ενώ φεύγοντας πήραν μαζί τους και... μια κουβέρτα.

Ρούλα Κορομηλά: Το "παλάτι" αξίας 2.300.000 ευρώ στη Μύκονο - Ποιος το "χαίρεται" σήμερα;

Δείτε για πρώτη φορά την εντυπωσιακή βίλα που είχε η Ρούλα Κορομηλά στην Μύκονο, αξίας 2.300.000 ευρώ!

Η Ρούλα Κορομηλά πούλησε το καλοκαίρι του 2017 την μαγευτική της βίλα στη Μύκονο.

βιλα-ρουλα-κορομηλα

Η παρουσιάστρια είχε αγοράσει μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Διακόφτης με εμβαδόν 500 τ.μ. και κάθε καλοκαίρι απολάμβανε τις διακοπές της μαζί με φίλους της στο νησί των Ανέμων.

Όμως η μεγάλη φορολογία και ο ΈΝΦΙΑ την ανάγκασαν να πάρει την απόφαση να το πουλήσει. Αγοραστής είναι ένας Έλληνας τραπεζίτης που δραστηριοποιείται στον Παναμά, ο οποίος είδε το σπίτι κι ενθουσιάστηκε.

Η Ρούλα Κορομηλά την πούλησε έναντι 2.300.000 ευρώ και μερικά από τα χρήματα τα έδωσε στην τράπεζα, καθώς η βίλα ήταν δεσμευμένη και τα υπόλοιπα τα αποταμίευσε!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share