Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12/1)

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

12 Ιανουαρίου 2022 07:07
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (12/1)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι κεντρικοί τίτλοι στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τετάρτη 12/1! Tο Athensmagazine.gr σας φέρνει καθημερινά στο φως τα θέματα της ειδησεογραφίας, όπως αναδεικνύονται στον Ελληνικό Τύπο από την εκπομπή του OPEN, «Ώρα Ελλάδος». Παράλληλα, έντονη είναι η ανησυχία με την αύξηση των τιμών στα σούπερ μάρκετ.

Καιρός σήμερα 12/1: «Σαρώνει« τη χώρα ο «Διομήδης»! Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι

Καιρός σήμερα 12/1: Η κακοκαιρία «Διομήδης» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα και τον καιρό να παρουσιάζει τσουχτερό κρύο, ισχυρές καταιγίδες, αλλά και χιόνια μέχρι και στην Αττική, με τους Σάκη Αρναούτογλου, Κλέαρχο Μαρουσάκη, Γιάννη Καλλιάνο και Τάσο Αρνιακό να χτυπούν καμπανάκι για την εξέλιξη του καιρού.

«Χιόνια, τσουχτερό κρύο στην Αττική και διπλή αλλαγή σκηνικού» - «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου χτυπά το δικό του «καμπανάκι» για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές, όπου θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού στις συνθήκες, που θα επικρατήσουν.

Ξεκινώντας ο έμπειρος μετεωρολόγος έκανε λόγο για σφοδρούς βοριάδες έως 10 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία τους 14 βαθμούς. Εκτός αυτών, θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στην Αττική, με τα φαινόμενα πάντως να εξασθενούν.

Οι συνθήκες στην Αττική και οι επόμενες μέρες

Στο Λεκανοπέδιο η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή, φτάνοντας έως και τους 7 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα κυμανθούν έως και στα 9 μποφόρ.

Μετά τις συνθήκες αυτές της Τετάρτης και την παγωνιά της Πέμπτης (13/1), από την Παρασκευή ο καιρός θα μαλακώσει ξανά με πολλή λιακάδα και ανεβασμένες θερμοκρασίες, σε ένα σκηνικό που θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή (15/1), όπου μια ζώνη συννεφιάς θα δώσει βροχές και χιόνια σε ορισμένες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Αττική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share