Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Συναγερμός στο Ηράκλειο Αττικής για την εξαφάνιση 36χρονης

Μπορείτε να βοηθήσετε;

11 Ιανουαρίου 2022 23:02
Συναγερμός στο Ηράκλειο Αττικής για την εξαφάνιση 36χρονης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός επικρατεί στο Ηράκλειο Αττικής για την εξαφάνιση μιας 36χρονης, με τις Αρχές να αναζητούν τα ίχνη της, με μια άλλη εξαφάνιση να συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Στις 10/01/2022 και ώρα 12:30, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Ηρακλείου Αττικής, η Έιμι Τζέιμς-Σακελλαριάδη, 36 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Έιμι Τζέιμς-Σακελλαριάδη στις 11/01/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Εξαφάνιση 36χρονης στο Ηράκλειο

Αυτή είναι η 36χρονη που έχει χαθεί

Η Έιμι Τζέιμς-Σακελλαριάδη έχει ύψος 1,75 μ., έχει 110 κιλά βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε καφέ τζάκετ, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια. Μιλάει αγγλικά και δεν κατανοεί τα ελληνικά.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share