Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Σαρώνει» ο Διομήδης: Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα

Τι θα δούμε στις επόμενες ώρες;

11 Ιανουαρίου 2022 19:49
«Σαρώνει» ο Διομήδης: Μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα φαινόμενα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η κακοκαιρία «Διομήδης» συνεχίζει την επέλασή της στην χώρα μας, με την Πολιτική Προστασία να στέλνει μήνυμα μέσω του 112 για ισχυρά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, στο μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας αναφέρεται ότι είναι σε εξέλιξη επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Μαγνησία.

Οι πολίτες καλούνται:

  • Να αποφύγουν τις μετακινήσεις τις επόμενες ώρες
  • Να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών

«Χιόνια, τσουχτερό κρύο στην Αττική και διπλή αλλαγή σκηνικού» - «Καμπανάκι» από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ο Σάκης Αρναούτογλου χτυπά το δικό του «καμπανάκι» για τον καιρό των επόμενων ημερών, τονίζοντας πως δεν είναι λίγες οι φορές, όπου θα υπάρξει αλλαγή σκηνικού στις συνθήκες, που θα επικρατήσουν.

Ξεκινώντας με την αυριανή (12/1) ημέρα, ο έμπειρος μετεωρολόγος έκανε λόγο για σφοδρούς βοριάδες έως 10 μποφόρ και μέγιστη θερμοκρασία τους 14 βαθμούς. Εκτός αυτών, θα σημειωθούν και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα, ακόμη και στην Αττική, με τα φαινόμενα πάντως να εξασθενούν.

Στο Λεκανοπέδιο η θερμοκρασία θα είναι πολύ χαμηλή, φτάνοντας έως και τους 7 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα κυμανθούν έως και στα 9 μποφόρ.

Μετά τις συνθήκες αυτές της Τετάρτης και την παγωνιά της Πέμπτης (13/1), από την Παρασκευή ο καιρός θα μαλακώσει ξανά με πολλή λιακάδα και ανεβασμένες θερμοκρασίες, σε ένα σκηνικό που θα κρατήσει μέχρι την Κυριακή (15/1), όπου μια ζώνη συννεφιάς θα δώσει βροχές και χιόνια σε ορισμένες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Αττική.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share