Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έρχονται άμεσα χιόνια στην Αττική - Προσοχή από...» - Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος

Πότε θα εμφανιστούν τα φαινόμενα;

11 Ιανουαρίου 2022 16:55
«Έρχονται άμεσα χιόνια στην Αττική - Προσοχή από...» - Προειδοποιεί ο Γιάννης Καλλιάνος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιάννης Καλλιάνος μας προειδοποιεί για τα χιόνια, που θα αγγίξουν και περιοχές της Αττικής, σε ένα σκηνικό γενικά βελτιωμένο για την Τετάρτη (12/1).

Συγκεκριμένα, βελτιωμένος αλλά με χαμηλές θερμοκρασίες θα είναι αύριο ο καιρός τα δυτικά τμήματα της επικράτειας, με αραιές νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας, ενώ βροχές αναμένονται στα ανατολικά και ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.

Στις περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας, της Εύβοιας αναμένονται χιονοπτώσεις, ενώ μπόρες και καταιγίδες θα ξεσπάσουν στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο.

Τι περιμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Στην Αττική αναμένονται βροχές κατά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ αργά το βράδυ ενδέχεται να χιονίσει στις βόρειες περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ βοριάδες θα πνέουν έως 7 με 8 μποφόρ, με τον Τάσο Αρνιακό επίσης να προειδοποιεί.

Στη Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί ενδέχεται να χιονίσει, ακόμα και μέσα στην πόλη. Ωστόσο, ο καιρός θα βελτιωθεί γρήγορα. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 0 έως 7 βαθμούς Κελσίου, ενώ βοριάδες θα πνέουν έως 5 μποφόρ στον Θερμαϊκό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share