Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στη Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Διέφυγε ο δράστης

Πήρε μαζί του άγνωστο χρηματικό ποσό

11 Ιανουαρίου 2022 08:54
Συναγερμός στη Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα - Διέφυγε ο δράστης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί της Τρίτης (11/1) σε τράπεζα στη Δάφνη. Ένας άνδρας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε κατάστημα Εθνικής Τράπεζας στη Δάφνη και υπό την απειλή όπλου απέσπασε από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό και κατάφερε να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Δάφνη

Επίσης, συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, όταν άνδρες της Ασφάλειας ενημερώθηκαν από συνάδελφό τους για ληστεία που υπέστη ο ίδιος στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής (2/1).

Κορωπί - Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας για την απόπειρα ληστείας στα ΕΛΤΑ: «Aπείλησε με όπλο υπάλληλο»

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης (9/12) στο Κορωπί όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ και απείλησε με όπλο υπάλληλο προκειμένου να διαπράξει ληστεία.

Το περιστατικό συνέβη στις 07:30 το πρωί όταν και άνοιξαν οι πόρτες των ΕΛΤΑ.

Πώς έγινε η απόπειρα ληστείας

αστυνομια-ελτα

Σύμφωνα με ιδιοκτήτρια φούρνου που βρίσκεται κοντά στο υποκατάστημα και μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV, ο νεαρός άνδρας είχε στήσει καρτέρι στην περιοχή από τις 04:30 το πρωί, γεγονός που προβλημάτισε τους κατοίκους που ήταν ξύπνιοι και τον είδαν.

Ο δράστης μπήκε στις 07:30 μαζί με τους πρώτους πελάτες, ενώ ακινητοποίησε υπάλληλο υπό την απειλή όπλου. Άλλος υπάλληλος ωστόσο πρόλαβε και κάλεσε το 100, με αποτέλεσμα ο άνδρας που πήρε χρήματα να συλληφθεί λίγο πιο κάτω και να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας φορούσε κουκούλα και μιλούσε καλά ελληνικά. Άνδρας ιδιοκτήτης καταστήματος στην ίδια περιοχή είπε πως χθες το βράδυ άγνωστοι διέπραξαν ληστεία και στη δική του επιχείρηση, γεγονός που θέτει σε συναγερμό τις Αρχές για το πρόβλημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share