Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Κηφισιά: Συμμορία 20 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα ανηλίκων για να τους ληστέψει

Σε κατάσταση σοκ οι τέσσερις ανήλικοι που έπεσαν θύματα της επίθεσης

10 Ιανουαρίου 2022 18:07
Τρόμος στην Κηφισιά: Συμμορία 20 ατόμων επιτέθηκε σε παρέα ανηλίκων για να τους ληστέψει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα επίθεση σε βάρος ανηλίκων αυτή τη φορά στην Κηφισιά. Όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, λίγο μετά τις 22:30, όταν μια συμμορία περίπου 20 ατόμων επιτέθηκε σε τέσσερις ανήλικους που περπατούσαν στη λεωφόρο Κηφισίας, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Θυμίζουμε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά, όπου εντοπίστηκε πτώμα άνδρα.

Οι δύο ανήλικοι κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ οι δράστες χτύπησαν τους άλλους δύο και τους άρπαξαν το κινητό τηλέφωνό τους. Σημειώνεται, ότι ο ένας από τους δύο 14χρονους που δέχθηκαν την επίθεση χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

ελληνικη-αστυνομια

Απείλησαν 20χρονο φοιτητή με στιλέτο και του άρπαξαν μετρητά από το ΑΤΜ

Toν απόλυτο τρόμο έζησε χθες βράδυ (28/11) ένας 20χρονος φοιτητής στην Κηφισιά, αφού έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή στιλέτου.

Όπως μετέδωσε η τηλεόραση του Mega, o νεαρός μόλις είχε κατέβει από τον Ηλεκτρικό και είχε καθίσει σε παγκάκι στη πλατεία Πλατάνων, περιμένοντας έναν φίλο του. Τότε τον προσέγγισαν δύο άγνωστοι άνδρες.

Ο ένας που κρατούσε στιλέτο τον ακινητοποίησε και του ζήτησε τα χρήματά του. Το θύμα του απάντησε ότι δεν έχει μετρητά μαζί του, με αποτέλεσμα ο δράστης να ψάξει την τσάντα του και να βρει την τραπεζική του κάρτα.

ελληνικη-αστυνομια

Απειλώντας τον με το μαχαίρι, τον οδήγησε μέχρι το ΑΤΜ που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και τον υποχρέωσε να πληκτρολογήσει το PIN και να εκταμιεύσει όλα τα χρήματα, περίπου 230 ευρώ.

Ακολούθως οι δύο ληστές επιβιβάστηκαν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και εξαφανίστηκαν. Ο νεαρός ενημέρωσε την αστυνομία, όμως οι κακοποιοί δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share