Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκα με covid γέννησε κοριτσάκι στο νοσοκομείο Καστοριάς

Το μωρό είναι υγιέστατο

9 Ιανουαρίου 2022 21:25
Γυναίκα με covid γέννησε κοριτσάκι στο νοσοκομείο Καστοριάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια 33χρονη γυναίκα από την Καστοριά θετική στην covid -19, γέννησε σήμερα το μεσημέρι στο νοσοκομείο Καστοριάς ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Γρηγόρη Χάτσιο «το βρέφος δεν έχει κορωνοϊό, ενώ η μητέρα ήταν γνωστό στο νοσοκομείο ότι ήταν θετική όταν προσήλθε για να γεννήσει».

 Γυναίκα με covid γέννησε κοριτσάκι στο νοσοκομείο Καστοριάς

Τηρήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα προστασίας που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ, ενώ ο τοκετός της νεαρής μητέρας ήταν φυσιολογικός. Το νεογέννητο βρέφος φιλοξενείται στην Μαιευτική κλινική ενώ η μητέρα του νοσηλεύεται στους θαλάμους covid του νοσοκομείου.

Με την ευκαιρία ανακάλυψε εδώ ποιος είναι ο λόγος που τόσο πολλοί άνθρωποι μολύνονται ξανά από κορωνοϊό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Έπαθε σοκ! Κρυφοκοίταξε το μήνυμα της μπροστινής στο αεροπλάνο και είδε πως έχει COVID

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε στο Reddit, με την ανάρτηση που έκανε, ένας χρήστης με το όνομα @u/tristydotj...

Ο συγκεκριμένος λοιπόν ήταν επιβάτης σε ένα αεροπλάνο, όταν κρυφοκοίταξε το μήνυμα που έστελνε η μπροστινή της σε έναν φίλο, με το όνομα James, στο οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ, του ανακοίνωνε πως έχει κορωνοϊό. Παράλληα, δείτε αυτόν τον σκύλο που δεν έφευγε από το σπίτι του που κάηκε.

«Έχουμε COVID. Για αυτό επιστρέφουμε μία μέρα νωρίτερα. Είμαστε στο αεροπλάνο τώρα», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ στο σχόλιο της ανάρτησης ρώταγε αν κάτι τέτοιο είναι νόμιμο.

αεροπλάνο

Κάποιοι που είδαν το ποστάρισμά της, εξοργίστηκαν για το κίνδυνο που έβαλε η συγκεκριμένη γυναίκα τους υπόλοιπους επιβάτες του αεροπλάνου, ενώ κάποιοι άλλοι στάθηκαν στην αδιακρισία του να κοιτάζει τα μηνύματα των άλλων.

«Έγραψε το μήνυμα αυτό γιατί ήξερε οτι ο μ...ς πίσω της, διάβαζε το μήνυμά της», σχολίασε ένας, ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Μου λείπουν οι μέρες που ο κόσμος κοίταζε την δουλειά του».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share