Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη»

Όσα ανέφερε

9 Ιανουαρίου 2022 20:24
Σοκαριστική αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ηθοποιός Πάνος Σταθακόπουλος, ο οποίος έχει συμπρωταγωνιστήσει με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι έχει βρεθεί μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του ηθοποιού.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα On Time και όπως τόνισε, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνάδελφοί του ένιωθαν αμήχανα και άβολα με τον σκηνοθέτη που είναι προφυλακιστέος για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σοκαριστική αποκάλυψη γνωστού ηθοποιού: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Πάνου Σταθακόπουλου

Εσύ όλα αυτά τα χρόνια είχες δει κάτι;

Ναι μεν είχε εντάσεις, είχε έπαρση, είχε άσχημες συμπεριφορές σε πολλούς συναδέλφους στις δουλειές που έκανε –και σε εμένα προσωπικά- αλλά άλλο αυτό. Όχι πως είναι καλύτερο αυτό και το δικαιολογώ, αλλά εν πάση περιπτώσει δεν είναι κακοποιητική σεξουαλική συμπεριφορά.

Στεναχωρήθηκα πολύ. Πρώτον για τις συναδέλφισσες που πέρασαν ότι κατήγγειλαν, αλλά και για τον ίδιο τον Πέτρο γιατί λες “σου έχει δώσει ο θεός ένα ταλέντο, την ευλογία να είσαι από τους πρώτους, να κάνεις ρόλους, να σε αγαπάει ο κόσμος κι εσύ τι κάνεις; Είναι σαν να χτίζεις κάτι για να φτάσεις ψηλά και μετά να τα γκρεμίζεις όλα”.

Κι όσο πιο ψηλά είσαι, όταν πέφτεις τόσο μεγαλύτερο θόρυβο κάνεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν στεναχωρήθηκα για τον Πέτρο, παρόλο που, όπως σου είπα, είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντι και σε εμένα, όπως και σε πάρα πολλούς συναδέλφους.

Τι εννοείς άσχημη συμπεριφορά;

Να σε κάνει να νιώθεις αμήχανα, άβολα, να φωνάζει, να βρίζει, και μάλιστα χωρίς λόγο. Θα μου πεις και λόγος να υπήρχε, είναι σωστό; Όχι. Υπάρχει ο διάλογος για να λύσεις ένα θέμα κι όχι με φωνές και να τρέμεις να πας στη δουλειά, να σφίγγεται το στομάχι σου.

Έχει τύχει μπροστά σου να βιώσεις κάτι ακραίο με συνάδελφό σου από το συγκεκριμένο πρόσωπο;

Ναι, αλλά δεν θέλω και δεν επιτρέπεται να το πω. Μιλώ όμως για κακοποιητική, αντισυναδελφική συμπεριφορά και όχι σεξουαλική. Το διευκρινίζω. Αυτό αν θέλει θα το πει το πρόσωπο που το υπέστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share