Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Μετέβη σε νοσοκομείο

9 Ιανουαρίου 2022 19:08
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-19 του Άρη Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από άγνωστους, την ώρα που διασκέδαζε με φιλική παρέα, στην περιοχή των Λαδάδικων. Με την ευκαιρία διάβασε εδώ για τον άγριο ξυλοδαρμό 24χρονου στο σπίτι του, στη Λαμία.

Οι δράστες φαίνεται πως πλησίασαν τον 17χρονο καταγγέλλοντα και τον ρώτησαν για τις οπαδικές του προτιμήσεις. Δίχως να πάρουν απάντηση, τον χτύπησαν με τα χέρια και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Ο ανήλικος ποδοσφαιριστής μετέβη σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον 17χρονο, συνέβη πριν από την Πρωτοχρονιά, με τον ίδιο να το καταγγέλλει το τελευταίο 24ωρο στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης που διενεργεί ήδη έρευνες.

Ομηρία στον Άγιο Παντελεήμονα: Στη φυλακή ο 34χρονος Αιγύπτιος που ξυλοκόπησε την πρώην σύντροφό του

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 33χρονος που απολογούνταν σήμερα Τετάρτη (5/1) ενώπιον του ανακριτή για την υπόθεση ξυλοδαρμού και ομηρίας της πρώην συντρόφου του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του συμπληρωματική ποινική δίωξη για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Αρχικά, ο συνήγορος του θύματος, Κωνσταντίνος Γώγος, εξέφρασε την ανησυχία του για την «ελλιπή» δίωξη και για το ενδεχόμενο προσωρινής απελευθέρωσης του δράστη.

Στο μεταξύ στην Ευελπίδων παρουστιάστηκε και η γυναίκα από τη Βουλγαρία, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο. Στα δικαστήρια εμφανίστηκε μαζί με τον δικηγόρο και την αδελφή της, προκειμένου να μάθει το αποτέλεσμα της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος πήγε στο σπίτι της 30χρονης πρώην συντρόφου του στο Γαλάτσι, την άρπαξε και τη μετέφερε υπό την απειλή μαχαιριού στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στη συνέχεια άρχισε να την ξυλοκοπεί άγρια, μεταδίδοντας την αποτρόπαια πράξη του ζωντανά από το Facebook και συγκεκριμένα από τον λογαριασμό της άτυχης γυναίκας.

ομηρια-κεντρο-αθηνασ

Ο 33χρονος, μάλιστα, δεν δίστασε να κάνει βιντεοκλήση στο 7χρονο παιδί της για να του δείξει την κακοποίηση στην οποία υπέβαλε τη μητέρα του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share