Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια Omicron; Κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο (video)

Χαμός!

9 Ιανουαρίου 2022 12:42
Ποια Omicron; Κορωνοπάρτι μέχρι τελικής πτώσεως σε Αράχωβα και Ανάβυσσο (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρασκευή βράδυ στο Λιβάδι της Αράχωβας, το κλαμπ Paramount δονείται από μουσικές και δεκάδες άτομα φωνάζουν και τραγουδούν εκστασιασμένο το «Ζηλεύω» του Γιώργου Μαζωνάκη, σε ένα παράνομο κορωνοπάρτι. Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία δείχνουν ότι κορωνοϊός «χτυπά» και τα παιδιά.

Το location του συγκεκριμένου μαγαζιού αποδεικνύεται ιδανικό για τις μέρες της απαγόρευσης, αφού είναι έξω από την πόλη και σε μια περιοχή όπου το βράδυ και σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν, η κίνηση είναι ανύπαρκτη, όχι όμως όπως φαίνεται για κάποιους.

Παρά την απαγόρευση της μουσικής και το ωράριο, κάποιοι επιμένουν να κάνουν αυτές τις παράνομες συναθροίσεις με δεκάδες καλεσμένους που ειδοποιούνται έγκαιρα και συγχρωτίζονται χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Τα story που ανέβηκαν στα social media από γνωστό επιχειρηματία είναι ενδεικτικά για το χαμό που γινόταν στο γνωστό κλαμπ της Αράχωβας ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο, ενώ λίγες ώρες μετά διαγράφηκαν από τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τα όσα λέγονται παράνομα κορωνοπάρτι στήνονται και σε σαλέ του χειμερινού θερέτρου με εκατοντάδες καλεσμένους, που πληρώνουν μέχρι και χίλια ευρώ για vip μεταχείριση, που περιλαμβάνει premium φιάλες ή ακόμη και διαμονή αν το επιθυμούν.

Τα ίδια γίνονται και στην Αθήνα, όπου χθες το βράδυ στήθηκε παράνομο πάρτι σε βίλα στην περιοχή της Αναβύσσου με πάνω από διακόσια άτομα να δίνουν το παρόν σύμφωνα με πληροφορίες.

Με ένα εύρος τιμών από τετρακόσια έως εξακόσια ευρώ για τέσσερα και έξι άτομα αντίστοιχα, στα οποία περιλαμβάνονταν και ναργιλέδες, οι καλεσμένοι όφειλαν να έχουν προπληρώσει για να λάβουν το στίγμα της τοποθεσίας που είναι η βίλα.

κορωνοπαρτι

Από εκεί και πέρα ανέλαβε να ξεσηκώσει τους πάντες μέχρι τα ξημερώματα χωρίς να τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας φυσικά και με τους καλεσμένους να είναι ο ένας πάνω στον άλλο.

Πηγή: protothema.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share