Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Προκαλούν Πακιστανοί δημοσιογράφοι: "Δεν υπήρξε οργανωμένη εκδήλωση στο Σύνταγμα - Δεν ήξερε κανείς για την απαγόρευση"

Το Δελτίο Τύπου που σηκώνει "θύελλα" αντιδράσεων

7 Ιανουαρίου 2022 15:06
Προκαλούν Πακιστανοί δημοσιογράφοι:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Το ατυχές περιστατικό στο Σύνταγμα, αφορά, μία αυθόρμητη εκδήλωση πολιτών από διάφορες χώρες, Αφγανιστάν, Μπαγκλαντές, Πακιστάν, ακόμα και Έλληνες.

Ξεσπάθωσε ο Γρηγόρης Πετράκος: «Αν σε μια εβδομάδα τα νοσοκομεία δεν είναι γεμάτα με διασωληνωμένους Πακιστανούς»

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε οργανωμένη εκδήλωση, ή κάλεσμα από τα σωματεία μας. Τα τελευταία 15 χρόνια, άνθρωποι από διάφορες χώρες μαζεύονται στο Σύνταγμα για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά.

Προφανώς όσοι κατέβηκαν στο Σύνταγμα την παραμονή, δεν ήταν ενήμεροι για την απαγόρευση", αναφέρει το Δελτίο Τύπου της Pakistan Journalist Club Reg. Greece.

πακιστανοι-συνταγμα

Το χρονικό του περιστατικού

Σφοδρές αντιδράσεις από μεγάλη μερίδα Ελλήνων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι απίστευτες εικόνες που έρχονται από την πλατεία Συντάγματος την ώρα της αλλαγής του χρόνου, με κοσμοσυρροή ατόμων πακιστανικής καταγωγής για τον εορτασμό του νέου έτους!

Βίντεο που αναρτήθηκαν κυρίως στο Twitter, απεικονίζουν αλλοδαπούς να έχουν κατακλύσει την πλατεία για τον εορτασμό του νέου έτους, χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Οι αντιδράσεις προέρχονται κυρίως από το γεγονός πως την ίδια ώρα οι περισσότεροι πολίτες την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τήρησαν τα μέτρα που έχουν τεθεί από την κυβέρνηση, μένοντας στο σπίτι.

πακιστανοι-συνταγμα

Θυμίζουμε πως ο Λυκαβηττός αποκλείστηκε από δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, ώστε να μην υπάρξουν θεατές.

Έντονες διαμαρτυρίες υπήρξαν από τους χρήστες των social media για τις εικόνες αυτές, με πολλούς να διερωτώνται γιατί οι Αρχές δεν προχώρησαν σε ελέγχους και δεν περιόρισαν τον συνωστισμό που δημιουργήθηκε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share