Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίθανη γιαγιά στις Σέρρες: Είναι 107 ετών και έκανε το εμβόλιο γιατί της έλειψαν οι φίλες της! (video)

"Η ελπίδα δεν έχει ηλικία"

7 Ιανουαρίου 2022 11:27
Απίθανη γιαγιά στις Σέρρες: Είναι 107 ετών και έκανε το εμβόλιο γιατί της έλειψαν οι φίλες της! (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την καλύτερη απάντηση σε όσους δεν μπορούν ακόμα να πειστούν για να κάνουν το εμβόλιο έκανε μια υπερήλικη 107 ετών στις Σέρρες. Η γιαγιά έκανε την πρώτη δόση γιατί όπως είπε της είχε λείψει η παρέα με τις γειτόνισσες!

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης της στα κοινωνικά δίκτυα η Ειρήνη Χατζοπούλου, υποδιοικήτρια της 4ης Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης, η οποία δημοσίευσε μια φωτογραφία με την απίθανη γιαγιά να χαμογελά.

«Οι κατ’ οίκον εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά σε όλους τους νομούς της 4ης ΥΠΕ. Μεγάλη συγκίνηση ωστόσο προσφέρουν περιπτώσεις όπως σήμερα, σε περιοχή του νομού Σερρών, με το υγειονομικό προσωπικό του ΚΥ Ζίχνης να εμβολιάζει με την 1η δόση, κυρία με επίσημο καταγεγραμμένο έτος γέννησης το 1918 (αν και γεννηθείσα το 1914!).

Η ελπίδα δεν έχει ηλικία, είτε στα 104, είτε στα 107! “Ήθελε να εμβολιαστεί γιατί της έχει λείψει, λόγω του κορωνοϊού, η παρέα με τις γειτόνισσες” ανέφερε στην εμβολιαστική ομάδα και είμαστε διπλά ευτυχείς γιατί το εμβόλιο σώζει αλλά και ενώνει!» έγραψε.

εμβολιασμοι-κορονοιοσ

Ανείπωτη τραγωδία στις Σέρρες: 47χρονος αυτοκτόνησε όταν διαγνώστηκε με κορωνοϊό - Έκανε και τις τρεις δόσεις

Θλίψη επικρατεί στις Σέρρες καθώς ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα με τραύμα από όπλο ήταν ένας 47χρονος κτηνοτρόφος. Νωρίτερα, μία ακόμη ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες με άνδρα που βρέθηκε νεκρός και έφερε τραύμα καραμπίνας.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται πως αφαίρεσε τη ζωή με καραμπίνα όταν έμαθε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται, ο 47χρόνος ήταν αρραβωνιασμένος και φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα όταν ενημερώθηκε πως νοσεί από κορωνοϊό παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση και φοβόταν πως θα πάει στο νοσοκομείο και ίσως να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος ενώ οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και ανάστατοι από τον ξαφνικό θάνατο του 47χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share