Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Υπέροχες εικόνες από τον Αγιασμό υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης

Θα σας εντυπωσιάσουν!

6 Ιανουαρίου 2022 19:29
Υπέροχες εικόνες από τον Αγιασμό υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, ανήμερα των Φώτων, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης και οι φωτογραφίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Παραδοσιακά, την ημέρα των Θεοφανείων γίνεται η κατάδυση του Σταυρού σε ακτή Θάλασσας, εντός λιμένων, όχθες ποταμών ή λιμνών και στην ανάγκη σε δεξαμενές νερού όπως στην Αθήνα.

Έτσι, δύτης με τη στολή και τον ειδικό εξοπλισμό καταδύθηκε στα νερά της μεγάλης πισίνας του Ενυδρείου για να πιάσει και φέτος τον Τίμιο Σταυρό.

 Εντυπωσιακές εικόνες από τον Αγιασμό των υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν την τελετή μπροστά στην πανοραμική δεξαμενή, ενώ ταυτόχρονα έγινε προβολή σε όλες τις οθόνες στο χώρο του Cretaquarium. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης το Ενυδρείο είναι ανοιχτό στο κοινό έως το κλείσιμο.

Τονίζεται ότι για λόγους ασφαλείας τηρήθηκε αυστηρά το όριο χωρητικότητας, σύμφωνα με τα μέτρα που ισχύουν από την κυβέρνηση κατά του covid-19, που επιτρέπουν ασφαλή και ευχάριστη παραμονή στο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη στο χώρο του Ενυδρείου και μπορούν να εισέλθουν μόνο όσοι έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και παιδιά από 4 ως 17 ετών με επίδειξη αρνητικού self-test τελευταίου 24ωρου ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης covid-19.

 Εντυπωσιακές εικόνες από τον Αγιασμό των υδάτων στο Ενυδρείο Κρήτης

Για την επιβεβαίωση των στοιχείων των επισκεπτών πρέπει να παρουσιάζεται και αποδεικτικό ταυτότητας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Φωτογραφίες: cretapost.gr

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share