Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Νάξο: Εντοπίστηκαν πτώματα γυναίκας και παιδιού σε παραλία (εικόνες σοκ)

Απίστευτο!

6 Ιανουαρίου 2022 15:17
Συναγερμός στη Νάξο: Εντοπίστηκαν πτώματα γυναίκας και παιδιού σε παραλία (εικόνες σοκ)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την κινητοποίηση των αρχών έχει προκαλέσει ο εντοπισμός δύο πτωμάτων σε παραλία της Νάξου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του naxostimes.gr, εντοπίστηκε σορός γυναίκας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στην παραλία Πυργάκι της Νάξου και λίγο νωρίτερα, βρέθηκε η σορός ενός μικρού παιδιού στην Αγιασσό.

Στο σημείο έχει κληθεί η Αστυνομία και το Λιμενικό. Λίγες ώρες νωρίτερα, τη Πάτρα συγκλόνισε ο εντοπισμός σορού ατόμου κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της τοπικής ιστοσελίδας, οι σοροί ανήκουν σε πρόσφυγες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό το οποίο ναυάγησε στις 22 Δεκεμβρίου ανοιχτά της Φολέγανδρου.

ναξος

Ανείπωτη τραγωδία στις Σέρρες: 47χρονος αυτοκτόνησε όταν διαγνώστηκε με κορονοϊό - Έκανε και τις τρεις δόσεις

Θλίψη επικρατεί στις Σέρρες καθώς ο άνδρας που βρέθηκε νεκρός νωρίτερα σήμερα με τραύμα από όπλο ήταν ένας 47χρονος κτηνοτρόφος. Νωρίτερα, μία ακόμη ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στις Σέρρες με άνδρα που βρέθηκε νεκρός και έφερε τραύμα καραμπίνας.

Ο άτυχος άνδρας φέρεται πως αφαίρεσε τη ζωή με καραμπίνα όταν έμαθε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται, ο 47χρόνος ήταν αρραβωνιασμένος και φέρεται να προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα όταν ενημερώθηκε πως νοσεί από κορονοϊό παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση και φοβόταν πως θα πάει στο νοσοκομείο και ίσως να διασωληνωθεί.

Μάλιστα, δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος ενώ οι κάτοικοι δηλώνουν σοκαρισμένοι και ανάστατοι από τον ξαφνικό θάνατο του 47χρονου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share