Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Εφιάλτης" στην Πάτρα: Οικογένεια δέχθηκε επίθεση από πίτμπουλ - Κινδύνευσε βρέφος (photos)

Τον τρόμο έζησε οικογένεια στην Αχαΐα

5 Ιανουαρίου 2022 12:10
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε η βόλτα ζευγαριού στην Πάτρα.

Εξαγριωμένο πιτμπουλ στην περιοχή Ψάχου σκότωσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ένα σκυλάκι, επιτέθηκε και τραυμάτισε έναν άνδρα που έκανε βόλτα με την σύζυγό του και απείλησε ένα βρέφος μόλις 15 μηνών που ήταν στο καρότσι.

Φρίκη με άγρια επίθεση πίτμπουλ: Νεκρή 35χρονη μητέρα που της ξερίζωσε τα χέρια - Προσπαθούσε να σώσει τον γιο της

επιθεση-πιτμπουλ-πατρα

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) στην οδό Θέσπιδος. Ο Γιάννης Βασιλειάδης έκανε βόλτα στη γειτονιά του μαζί με τη σύζυγο και το μόλις 15 μηνών εγγονάκι τους, παιδί της 28χρονης κόρης τους.

Μαζί τους είχαν και το σκυλάκι τους βάρους 4 κιλών. Σε απόσταση 50 μέτρων από το σπίτι τους και ενώ έκαναν αμέριμνοι την βόλτα τους, βλέπουν ένα λευκό πιτμπουλ να βγαίνει από το σπίτι στο οποίο φιλοξενείται και να ορμά πάνω τους, σύμφωνα με το pelop.gr.

Άρχισαν να ουρλιάζουν, ενώ ο κ. Βασιλειάδης, υπάλληλος της ΔΕΥΑΠ, αγκάλιασε το μωρό για να το σώσει από τα δόντια του πιτμπουλ. Το άγριο σκυλί τον δάγκωνε και του προξένησε τραύματα στα χέρια και τα πόδια. Στο σημείο επικράτησε πανικός.

επιθεση-πιτμπουλ-πατρα

Γαλάτσι: Βαρύ ποινικό παρελθόν ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ που σκότωσε αστυνομικός - Έχει συλληφθεί για βιασμό

Βαρύ ποινικό παρελθόν έχει ο ιδιοκτήτης τους σκύλου, που σκοτώθηκε από πυροβολισμό αστυνομικού στο Γαλάτσι.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος ιδιοκτήτης των δύο πίτμπουλ είναι γνωστός στις Aρχές, ενώ στο παρελθόν έχει συλληφθεί για βιασμό και είναι υποχρεωμένος να δίνει ακόμα και σήμερα το παρών σε Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος έχει απασχολήσει τις Αρχές και για χουλιγκανισμό, επίθεση με μολότοφ, συμπλοκές αλλά και αντίσταση κατά της αρχής. Ο ίδιος θεωρείται «ο φόβος και ο τρόμος της γειτονιάς» ενώ στο παρελθόν έχουν υποβληθεί μηνύσεις σε βάρος του και από άλλους κατοίκους της περιοχής.

επιθεση-πιτμπουλ-πατρα

Νέα απάντηση της Αστυνομίας - «Ο σκύλος δάγκωσε τον αστυνομικό»

Νέα απάντηση για τις συνθήκες θανάτου του σκύλου στο Γαλάτσι έδωσε η Αστυνομία, η οποία για μια ακόμη μια φορά έκανε λόγο για δάγκωμα στον αστυνομικό, που εν συνεχεία έφερε τον πυροβολισμό.

Αφορμή όπως εξηγείται στη σχετική ανακοίνωσή αποτέλεσε ανάρτηση στα social media σχετικά με τις συνθήκες που έλαβε χώρα το περιστατικό.

Νωρίτερα σε ανάρτησή της η ιδιοκτήτρια του σκύλου ανέφερε πως το πιτ μπουλ κουνούσε την ουρά του φιλικά.

«Χωρίς λόγο τράβηξες όπλο και πυροβόλησε ένα σκυλί που σου κουνάτε φιλικά την ουρά!! Αν αυτή είναι η ελληνική αστυνομία… ντροπή σας!! Τόσο απλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η ιδιοκτήτρια του σκύλου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share