Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Καρδίτσα: 18χρονος φοιτητής κατέρρευσε και πέθανε μέσα σε καφετέρια

Απροσδόκητος χαμός!

4 Ιανουαρίου 2022 23:12
Τραγωδία στην Καρδίτσα: 18χρονος φοιτητής κατέρρευσε και πέθανε μέσα σε καφετέρια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία στην Καρδίτσα με τον χαμό ενός 18χρονου φοιτητή, ο οποίος κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή ενώ βρισκόταν σε καφετέρια.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα karditsalive.net, ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν φοιτητής, βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης και συγκεκριμένα σε γνωστό καφέ, όταν ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

καρδίτσα φοιτητής

Ο 18χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γονείς του 18χρονου εργάζονται στο ΕΚΑΒ

Θρήνος στην Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε 27χρονος την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του

Θλίψη στην Αιτωλοακαρνανία για τον θάνατο του 27χρονου Απόστολου. Ο 27χρονος πέθανε αιφνιδίως ενώ έπινε τον καφέ του με την παρέα του στην Κάτω Μυρτιά Τριχωνίδας, όπου είχαν μεταβεί για βόλτα το μεσημέρι της Κυριακής.

Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των θαμώνων και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έφτασαν στη συνέχεια, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.

Μετά τη διαπίστωση του θανάτου του, η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Ο 27χρονος λάτρευε τη μουσική, όπως αναφέρει το agriniopress.gr. Φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και σπούδασε στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου. Υπήρξε μέλος και της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.

Ο πατέρας του, είχε παντοπωλείο στο χωριό και είχε ακόμη δυο αδέρφια.

Τα μηνύματα των φίλων του, στο προφίλ που διατηρούσε ο άτυχος νέος στο facebook, συγκινούν.




 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share