Δευτέρα, 08 Αυγούστου 2022

Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Κρατούσε αρχείο από κάθε σύντροφό του

Τι απαντά ο ίδιος στην απολογία του

4 Ιανουαρίου 2022 18:23
Νέες αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Κρατούσε αρχείο από κάθε σύντροφό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Φωτιά» έχουν πάρει οι διαδικασίες γύρω από την υπόθεση της διαρροής ροζ βίντεο από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από ερωτικές σκηνές με συντρόφους του, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν σε πολλά μέτωπα. Από νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέχρι τις έρευνες της αστυνομίας, η διερεύνηση της υπόθεσης φαίνεται πως μπαίνει στην τελική της ευθείας.

«Είχε στον υπολογιστή του ξεχωριστούς φακέλους με τα ονόματα γυναικών»

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, 28χρονη γυναίκα που έπεσε θύμα του γνωστού παρουσιαστή, κατέθεσε στην αστυνομία, ότι το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα κρατούσε αρχείο στον προσωπικό του υπολογιστή με υλικό σεξουαλικού περιεχομένου, ταξινομημένα σε φακέλους, με τα ονοματεπώνυμα διαφόρων γυναικών που συμμετείχαν στα επίμαχα βίντεο που είχαν τη μορφή revenge porn. Μάλιστα, η καταγγέλλουσα ανέφερε στις Αρχές, ότι πολύ πιθανό, όλα ή κάποια από αυτά τα βίντεο να βρίσκονταν αναρτημένα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

«Με ενημέρωσε μία κυρία ότι από την προσωπική της αναζήτηση προέκυψε ότι ο Παναγιωτόπουλος είχε όντως αναρτήσει πληθώρα αρχείων, βίντεο και φωτογραφιών, στα οποία απεικονίζονται διάφορες γυναίκες, σε πορνογραφικές παραστάσεις. Υπήρχαν και αρκετά επίμαχα αρχεία τα οποία αφορούσαν εμένα προσωπικά. Μου απέστειλε τις διαδικτυακές διευθύνσεις με τα επίμαχα βίντεο τα οποία αφορούσαν εμένα. Τα συγκεκριμένα links είναι ακόμα και σήμερα ενεργά, στα οποία συμμετέχω εγώ με τον Παναγιωτόπουλο», αναφέρει στην κατάθεσή της η 28χρονη.

«Ψυχίατρος μου διέγνωσε παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, αλλά δεν έκανα συνεδρίες»

Στο μεταξύ, στο φως της δημοσιότητας έρχονται αποσπάσματα από όσα υποστήριξε ενώπιον των Αρχών ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μετά τις καταγγελίες για την ανάρτηση ροζ βίντεο, εν αγνοία των ερωτικών συντρόφων του. Ο 58χρονος πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, φέρεται να υποστήριξε ότι ανέβαζε τα βίντεο για να δει τον αντίκτυπο που θα έχουν ακόμα και τα σχόλια άλλων χρηστών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι πριν από 6-7 χρόνια ανέβασε δύο ροζ βίντεο στο διαδίκτυο, έχοντας όμως καλύψει τα πρόσωπα των συντρόφων του. Κατά τις ίδιες πληροφορίες είπε επίσης ότι «κατέβασε» τα πάντα από το διαδίκτυο το 2019.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι λυπάται και ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό του, αναφέροντας ότι έχει επισκεφθεί και ψυχίατρο. «Λυπάμαι και ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη, δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου», φέρεται να δήλωσε, ενώ ανέφερε ότι επισκέφθηκε ψυχίατρο, που διέγνωσε μια παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, ωστόσο δεν έκανε συνεδρίες. Σημείωσε δε ότι δεν είχε οικονομικό όφελος από την ανάρτηση των ροζ βίντεο στο διαδίκτυο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share