Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νοσοκομείο Γιαννιτσών - Απίστευτες μαρτυρίες: Αρνήτρια κόρη ασθενούς απείλησε και χτύπησε υγειονομικούς (video)

Οι τραγικές ειδήσεις με τις δράσεις των αρνητών πανελλαδικά συνεχίζονται

4 Ιανουαρίου 2022 13:52
Νοσοκομείο Γιαννιτσών - Απίστευτες μαρτυρίες: Αρνήτρια κόρη ασθενούς απείλησε και χτύπησε υγειονομικούς (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό επίθεσης κατά υγειονομικών από αρνήτρια συγγενή ασθενούς. Μαινόμενη συγγενής ασθενούς εισέβαλε στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και επιτέθηκε, φραστικά και σωματικά, στο προσωπικό.

Η γυναίκα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τηλεφώνησε για να μάθει για την κατάσταση της μητέρας της, αλλά επέδειξε ιδιαίτερα εριστική συμπεριφορά προς τη νοσηλεύτρια που σήκωσε το τηλέφωνο.

νοσοκομειο-γιαννιτσα

Όταν η υγειονομικός τής έκλεισε το τηλέφωνο, τότε εκείνη πήγε στο νοσοκομείο σε έξαλλη κατάσταση. Απείλησε το προσωπικό, έβριζε και απαίτησε να πάρει την ηλικιωμένη μητέρα της, ο οποία νοσηλευόταν με σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.

Κατά τις καταγγελίες των έτερων εργαζομένων, η γυναίκα άρπαξε από τα μαλλιά νοσηλεύτρια. «Μας προπηλάκισε, μας έβρισε, χτύπησε και τη συνάδελφο, την έπιασε από τα μαλλιά» είπε μια εργαζόμενη.

Η ηλικιωμένη μητέρα της επιχείρησε, μάταια, να τη συγκρατήσει, διαβεβαιώνοντάς την πως δεν θα τη διασωληνώσουν παρά τη θέλησή της, αλλά ούτε θα της κάνουν εμβόλιο - προφανώς κατά του κορωνοϊού.

νοσοκομειο-γιαννιτσα

Μετά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, η γυναίκα, μάλιστα, έστειλε απειλητικό μήνυμα στην υγειονομικό στο Facebook. Οι εργαζόμενοι επιμένουν πως αυτή δεν είναι μοναδική περίπτωση, ξεκαθαρίζοντας πως οι βάρδιες βγαίνουν με φόβο.

Περιγράφουν ακραίες καταστάσεις και ένας εργαζόμενος τονίζει, ειδικότερα: «Δεν μπορεί ένας συνάδελφος να εργάζεται σε ένα τμήμα και να φοβάται μήπως του συμβεί κάτι».

«Κινδυνεύει η ζωή μας» είπε άλλη. Οι εργαζόμενοι, τέλος, ζητούν τη φύλαξη του χώρου ώστε να μπορέσουν να παρέχουν αναπόσπαστα τις υπηρεσίες τους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share