Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φρίκη στην Λάρισα: Κυνηγούσε την σύζυγό του με κουζινομάχαιρο για να την σφάξει

Σκηνικό βγαλμένο από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκε σε χωριό

4 Ιανουαρίου 2022 12:02
Φρίκη στην Λάρισα: Κυνηγούσε την σύζυγό του με κουζινομάχαιρο για να την σφάξει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα, βγαλμένο από ταινία θρίλερ έλαβε χώρα την προπαραμονή Πρωτοχρονιάς σε χωριό έξω από τη Λάρισα.

Ένας 85χρονος σε κατάσταση αμόκ, σύμφωνα με το onlarissa.gr, άρχισε να κυνηγάει την σύζυγό του με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας για να την σφάξει.

Σωτήρια επέμβαση στη Λάρισα: Αστυνομικοί βοήθησαν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο βρέφος μόλις 11 μηνών

Το περιστατικό έγινε στις 3 τα ξημερώματα, με την γυναίκα να σώζεται στο… παρά πέντε, όταν ο γιος του ζευγαριού άκουσε τις φωνές και εισέβαλε στο σπίτι, σταματώντας τον πατέρα του λίγο πριν γίνει το κακό.

λαρισα-σφαγη

Τον μαινόμενο ηλικιωμένο μετά βίας συγκρατούσε ο γιος του μέχρι να φτάσει η αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ στο σημείο. Τελικά ο 85χρονος ύστερα από αρκετή ώρα καθώς αρνείτο πεισματικά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να υποβληθεί σε ψυχιατρικές εξετάσεις, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε σταματήσει συγκεκριμένη αγωγή την οποία λάμβανε.

Όσο για την ηλικιωμένη σύζυγό του, υπέστη πραγματικό σοκ από τον φόβο της, όπως και ο ίδιος ο γιος τους που την έσωσε από του… χάρου τα δόντια.

Τρόμος στους δρόμους της Αθήνας: Συμμορίες ανηλίκων με μαχαίρια επιτίθενται σε πολυσύχναστα εμπορικά σημεία

Tον απόλυτο τρόμο έχουν σκορπίσει συμμορίες ανηλίκων που κυκλοφορούν στην Αθήνα και συχνάζουν στα στέκια της νεολαίας. Στο στόχαστρό τους συνήθως μπαίνουν όσοι είναι καλοντυμένοι ή κρατούν ένα ακριβό κινητό.

Οι επιθέσεις γίνονται ακόμα και σε πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους. «Βγάζουν το μαχαίρι, σε σταματάνε. Εκεί παγώνεις, γιατί λες: “Εντάξει, τώρα ή δίνω κινητό, ή θα κάτσω να μαχαιρωθώ χωρίς λόγο”», λέει ένας νεαρός, μιλώντας στην κάμερα του ALPHA.

Τα μέλη των συμμοριών κυκλοφορούν στα στέκια των νέων και στοχοποιούν ανυποψίαστους συνομήλικούς τους. Κάποιος καλοντυμένος, ή κάποιος που κρατά ένα καλό κινητό, μπαίνει αμέσως στο στόχαστρό τους. Και αν το θύμα τους αντιδράσει, θα το ξυλοκοπήσουν ανελέητα…

αστυνομια-αθηνα

«Σε κυκλώνουν 4-5, πάντα να είστε λιγότεροι εσείς, περισσότεροι αυτοί και το πάνε έτσι», λέει ένας νεαρός, σημειώνοντας ότι στη δική του περίπτωση είχαν εξελιχθεί άσχημα τα πράγματα. «Είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα, ξύλο στο δρόμο. Είχαμε φάει ξύλο» επισημαίνει χαρακτηριστικά.

Αν κάποιο μέλος της συμμορίας χρειάζεται κινητό θα ληστέψει. «Όποιος έχει ανάγκη, να το κάνει. Αλλά δεν είναι αυτό το κίνητρο πάντα. Να πάρει ένα κινητό» σημειώνει στον ALPHA ένας άλλος νεαρός, λέγοντας ότι πολλές φορές αυτό γίνεται και ως επίδειξη δύναμης.

Το βράδυ των Χριστουγέννων δεν δίστασε να τραυματίσει με μαχαίρια και να ληστέψει δύο φίλους, μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, στην πλατεία Μπουρναζίου. Τα θύματα της ληστείας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ δύο από τους δράστες συνελήφθησαν.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share