Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος φυσικοθεραπευτής

Δυστυχώς ακόμη ένας συνάνθρωπός μας "έφυγε"

4 Ιανουαρίου 2022 11:54
Θρήνος στα Τρίκαλα: Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος φυσικοθεραπευτής
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πένθος στα Τρίκαλα για τον θάνατο του φυσικοθεραπευτή, Παναγιώτη Τσιαπάρα, σε ηλικία μόλις 49 ετών.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο 49χρονος νόσησε με κορωνοϊό πριν από περίπου έναν μήνα και η κατάστασή του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση τις τελευταίες ημέρες. Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Τρικάλων. Είχε υποκείμενο νόσημα και δεν είχε εμβολιαστεί.

Σοκαριστική αποκάλυψη για την υγεία της Κατερίνας Καινούργιου: "Αν νοσήσω εγώ..."

Το απόγευμα της Δευτέρας (3/1) άφησε την τελευταία του πνοή, ενώ η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι στις 13.00 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Πηγής Τρικάλων.

θανατοσ-κορωνοιοσ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας - Ποια η κατάσταση της υγείας του;

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Τσιάρας βρέθηκε θετικός μετά από μοριακό έλεγχο που έκανε και τώρα είναι σε καραντίνα. Χάρη στον εμβολιασμό του έχει εξαιρετικά ήπια συμπτώματα ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος θα ασκεί τα καθήκοντά του εξ αποστάσεως.

κωστασ-τσιαρασ

Με κορωνοϊό νοσεί η Ανθή Βούλγαρη! Ποια η κατάσταση της υγείας της

Απούσα ήταν και σήμερα, Τρίτη 4 Ιανουαρίου, από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ανθή Βούλγαρη η οποία αποκάλυψε ότι είναι κρούσμα κορωνοϊού καθώς, όπως είπε, «την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα».

"Ψήνομαι στον πυρετό, έχω..." - Εφιάλτης για την Ανθή Βούλγαρη από τα συμπτώματα κορωνοϊου

«Έκανα την Πέμπτη το μοριακό και τα rapid τεστ αλλά ήταν αρνητικά. Χθες (σ.σ. Δευτέρα) αισθανόμουν κάπως τον λαιμό μου. Στο 5ο 24ωρο μετά την επαφή με κρούσμα ανέβασα πυρετό. Έκανα μοριακό τεστ, έκανα δύο rapid τεστ που βγήκαν θετικά» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

ανθη-βουλγαρη

Περιγράφοντας τα συμπτώματα που βιώνει μετά την νόσησή της η Ανθή Βούλγαρη είπε «ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Τέτοιο πόνο είχα να περάσω από τότε που νόσησα με Η1Ν1. Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά».

«Είμαστε ζωντανά παραδείγματα πώς είναι κάποιος με δεύτερη δόση και κάποιος με τρίτη δόση» είπε η Ανθή Βούλγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο ο οποίος επίσης ήρθε σε επαφή με κρούσματα την περασμένη Πέμπτη αλλά δεν έχει νοσήσει.

«Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους περνούν κορωνοϊό σε ένα δωμάτιο, μου πετάνε τα πράγματα από μακριά, μου αφήνουν το φαγητό έξω από το δωμάτιο» κατέληξε η Ανθή Βούλγαρη για όσα βιώνει από τη στιγμή που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share