Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νέα τιμή από σήμερα στα μοριακά τεστ (PCR) - «Θα είναι κοντά στα 50 ευρώ» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο Άδωνις Γεωργιάδης

4 Ιανουαρίου 2022 10:11
Νέα τιμή από σήμερα στα μοριακά τεστ (PCR) - «Θα είναι κοντά στα 50 ευρώ» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη νέα τιμή των μοριακών τεστ (PCR) που όπως τόνισε θα είναι κοντά στα 50 ευρώ μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη την Τρίτη (4/1) ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

«Κάτω από 60 ευρώ και κοντά στα 50 ευρώ θα οριστεί η τιμή των μοριακών τεστ κορωνοϊού (PCR)» δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».

«Κανείς δεν θα μπορεί να υπερβεί την νέα αυτή τιμή»

Η σχετική υπουργική απόφαση, θα εκδοθεί σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη σήμερα το μεσημέρι. Όπως διαμήνυσε ο υπουργός: «Κανείς δεν θα μπορεί να υπερβεί την νέα αυτή τιμή καθώς πρόκειται για διατίμηση».

«Η τιμή ορίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πιο συμφέρουσα για τον πολίτη και να μην θέτει σε κίνδυνο την ίδια τη διαδικασία, καθώς εάν τα περισσότερα εργαστήρια δεν έχουν το παραμικρό κέρδος ή και μικρή ζημιά, τότε τα τεστ θα γίνονται από λιγότερα κέντρα και η αναμονή και η πίεση θα αυξηθεί στα υπόλοιπα» συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, νέα μέτρα έρχονται τις επόμενες μέρες, πιθανότατα στην εστίαση, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα σχολεία,αν και όλα δείχνουν ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν στις 10 Ιανουαρίου.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share