Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου μετά την κηδεία! (Video)

Εφιάλτη δίχως τέλος ζει η οικογένεια

4 Ιανουαρίου 2022 09:15
Άρτα: Έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου μετά την κηδεία! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιάλτη δίχως τέλος ζει η οικογένεια του 16χρονου που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του ενώ είχαν πάει για κυνήγι στην Άρτα και στη συνέχεια αυτοπυροβόληθηκε, καθώς ο πατέρας του νεαρού υπέστη έμφραγμα.

Την ίδια ώρα, σε άλλο θάλαμο, νοσηλεύεται και η μητέρα του 16χρονου, η οποία είναι έγκυος στο τρίτο παιδί της και προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ της τραγωδίας.

Θρίλερ στην Άρτα: Αγωνία για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε - «Αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός του πνεύμονας»

Σταθερή αλλά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 16χρονου που σκότωσε κατά λάθος τον θείο του ενώ είχαν πάει για κυνήγι στην Άρτα και στη συνέχεια αυτοπυροβόληθηκε.

Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ο συντονιστής διευθυντής ΜΕΘ Άρτας, Χριστόδουλος Ναθαναήλ, «ο Γιαννάκης είναι σχετικά καλά».

«Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή μετά το χειρουργείο και έχει περάσει και το πρώτο 24ωρο που ήταν σημαντικό. Μετά από 24 ώρες πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να μπούμε στη διαδικασία να τον ξυπνήσουμε, είναι ακόμα σε καταστολή, σε μηχανική υποστήριξη.

Οι βλάβες προκάλεσαν ζημιές στον αριστερό του πνεύμονα, αφαιρέθηκε τουλάχιστον ο μισός αλλά η οξυγόνωση του παιδιού είναι καλή. Για ένα δύο χιλιοστά τα βόλια δεν άγγιξαν την καρδιά του. Δεν έχουν πειραχτεί άλλα όργανα» εξήγησε ο κ. Ναθαναήλ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share