Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Κρίσιμη η κατάσταση του νεαρού

3 Ιανουαρίου 2022 18:32
Άρτα: Στο νοσοκομείο η έγκυος μητέρα του 16χρονου που σκότωσε τον θείο του – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του 16χρονου στην Άρτα που πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τον θείο του κατά τη διάρκεια κυνηγιού και στη συνέχεια επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ανταποκρίτριας του Star Μαίρης Τζώρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το παιδί προκειμένου να μπορέσει να αυτοπυροβοληθεί με την καραμπίνα του, φέρεται να τη στερέωσε σε δέντρο, ξάπλωσε σε εμβρυική στάση, έβαλε την κάννη στο στήθος και τράβηξε την σκανδάλη.

Ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα και στον αριστερό πνεύμονα. Υπεβλήθη σε χειρουργείο και έγινε πνευμονεκτομή. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

άρτα θείος

Στο νοσοκομείο και η έγκυος μητέρα του 16χρονου

Η μητέρα του παιδιού που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο. Όμως και ο παππούς του 16χρονου και πατέρας του θύματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο πρώτος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.



 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share