Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ για αστυνομικό στο Χαλάνδρι: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του - Έκλεψαν πιστόλι και χρηματοκιβώτιο

Ο 32χρονος άνδρας της ΕΛΑΣ γύρισε σπίτι και διαπίστωσε τη διάρρηξη

3 Ιανουαρίου 2022 13:45
Σοκ για αστυνομικό στο Χαλάνδρι: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του - Έκλεψαν πιστόλι και χρηματοκιβώτιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίου, όταν άνδρες της Ασφάλειας ενημερώθηκαν από συνάδελφό τους για ληστεία που υπέστη ο ίδιος στο σπίτι του το απόγευμα της Κυριακής (2/1).

Στόχος των διαρρηκτών ένας 32χρονος υπαρχιφύλακας, με το σπίτι του να παραβιάζεται και να διαπιστώνει όταν επέστρεψε στην οικεία του πως λείπουν το πιστόλι του, αλλά και το χρηματοκιβώτιο με μετρητά, κοσμήματα και σφαίρες.

Ο αστυνομικός συνελήφθη από τους συναδέλφους του, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή φύλαξη οπλισμού. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα ο υπαρχιφύλακας αφέθηκε ελεύθερος, ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

ελληνικη-αστυνομια

Άγριος ξυλοδαρμός στο Χαλάνδρι: Θύμα 26χρονος - Τον χτύπησαν με μεταλλικό γκλοπ

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία για τον άγριο ξυλοδαρμό 26χρονου άνδρα από δύο άτομα τα ξημερώματα της Τετάρτης (29/12), έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε αιμόφυρτος έξω από το σπίτι του και οι δράστες κατάφεραν να του πάρουν χρήματα, ταυτότητα και τα κλειδιά της μηχανής και της οικίας του.

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Άγριος καυγάς γιου με πατέρα - Συνελήφθη ο 19χρονος που πήγε να τον χτυπήσει με καρέκλα

ελληνικη-αστυνομια

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο νεαρός άνδρας μόλις είχε επιστρέψει στο σπίτι του στην οδό Παπανικολή από νυχτερινή διασκέδαση με δυο φίλους του, όταν κάποιοι του χτύπησαν το κουδούνι. Πήγε να δει ποιος είναι και δύο νεαροί αλλοδαποί του ζήτησαν να βγει στο δρόμο γιατί είχαν να του μιλήσουν για ένα προσωπικό θέμα.

Ο 26χρονος, ο οποίος γνώριζε τα δύο αυτά άτομα, κατέβηκε και εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα τόσο με τα χέρια όσο και με ένα μεταλλικό γκλοπ.

Οι δράστες, αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, διέφυγαν και πλέον αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share