Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Καστελόριζο - Σάλος με το προκλητικό βίντεο Ακάρ: Τούρκοι φαντάροι απειλούν ότι φτάνουν στο νησί κολυμπώντας

Η προκλητικότητα των Τούρκων στο Αιγαίο και την Μεσόγειο δεν έχει τελειωμό

3 Ιανουαρίου 2022 11:30
Καστελόριζο - Σάλος με το προκλητικό βίντεο Ακάρ: Τούρκοι φαντάροι απειλούν ότι φτάνουν στο νησί κολυμπώντας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με την τουρκική οικονομία, η Άγκυρα παραμένει πιστή στην τακτική των προκλήσεων και της ρητορείας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου.

Σάλος: 23χρονη Τουρκάλα influencer «ιππεύει» τεράστιο π#@ς! Οι άσεμνες φωτογραφίες και η φυλάκιση (photos-video)

Αυτή την φορά προχώρησε σε μια ακόμη προκλητική ανάρτηση, με στόχο το Καστελόριζο.

Το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας, ανέβασε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter. Συγκεκριμένα, το βίντεο δείχνει τις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στις 24 Δεκέμβρη ότι το Καστελόριζο είναι σε απόσταση 1.950 μέτρων από την Τουρκία και οι σπουδαστές της ακαδημίας Πολέμου μπορούν να φτάσουν εκεί κολυμπώντας.

Στη συνέχεια δείχνει χάρτη με τα τουρκικά παράλια και το Καστελόριζο και ακολουθούν Τούρκοι σπουδαστές του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας να κολυμπούν προς το νησί Τούζλα το οποίο -συμπωματικά- απέχει 1.950 μ. από τις εγκαταστάσεις της σχολής, στο πλαίσιο των «Προγραμματισμένων Εκπαιδεύσεων Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας».

Νεκρός ο Τουρκοκύπριος που τοποθέτησε τη σημαία του ψευδοκράτους στην Ανταρκτική

Νεκρός ανασύρθηκε ο Τουρκοκύπριος ορειβάτης, Μπιρκάν Ουζούν ο οποίος τοποθέτησε τη σημαία του ψευδοκράτους στο όρος Vinson, το ψηλότερο σημείο της Ανταρκτικής, αφού καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα που φτάνει στις 4,892 μέτρα.

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ σε ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

“Ο Μπιρκάν μας, που αφοσιώθηκε στη χώρα και το έθνος του με αγάπη, θα ζει πάντα σε ένα ξεχωριστό σημείο της καρδιάς μας”.

Ο Τουρκοκύπριος ορειβάτης, Μπιρκάν Ουζούν τοποθέτησε την σημαία του ψευδοκράτους στο όρος Vinson, το ψηλότερο σημείο της Ανταρκτικής, που φτάνει στις 4,892 μέτρα στις 28 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον Πολίτη Κύπρου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο 28χρονος Ουζούν, ο οποίος γεννήθηκε στην κατεχόμενη Μόρφου και εργαζόταν ως σύμβουλος επιχειρήσεων σε εταιρεία στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, είχε δηλώσει στο τ/κ «πρακτορείο ειδήσεων» ότι στόχος του είναι να αναρριχηθεί στα ψηλότερα σημεία και των εφτά ηπείρων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share