Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στην Ήπειρο

2 Ιανουαρίου 2022 19:31
Οικογενειακή τραγωδία στην Άρτα: 16χρονος σκότωσε τον θείο του στο κυνήγι και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι παρέας στην Άρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Epiruspost, το απόγευμα της Κυριακής (2/1) ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του.

Ο 33χρονος κατέληξε, ενώ ο έφηβος υπό το βάρος των τύψεων του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του θέλοντας να τερματίσει την ζωή του.

Θρίλερ στην Άρτα: Μητέρα βρήκε απαγχονισμένη την 23χρονη κόρη της

Αυτοπυροβολήθηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο θώρακα και τον λαιμό.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Άρτας και εισήχθη στο Νοσοκομείο.

νεκροσ-ασθενοφορο

Ανείπωτη τραγωδία στη Νέα Αγχίαλο: Απαγχονίστηκε στο σπίτι της 30χρονη μητέρα δυο παιδιών

Σοκάρει την τοπική κοινωνία και όλο το πανελλήνιο η είδηση πως μία γυναίκα μόλις 30 ετών απαγχονίστηκε στο σπίτι της στη Νέα Αγχίαλο, αφήνοντας ορφανά δύο ανήλικα κορίτσια.

Η γυναίκα καταγόταν από τη Ρωσία και βρέθηκε από φίλους της σήμερα (30/12) το μεσημέρι στο σπίτι της κρεμασμένη από βρόγχο.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα έδεσε έναν επίδεσμο στο φωτιστικό του σπιτιού της, το έκανε βρόγχο, πέρασε τη θηλειά στο λαιμό της και απαγχονίστηκε.

Αμέσως κλήθηκε ιδιώτης γιατρός, αλλά και το ΕΚΑΒ. Στο σπίτι της κλήθηκε και Αστυνομία, που αναμένεται να διατάξει νεκροψία – νεκροτομή.

Φίλοι και γείτονες δεν μπορούσαν να πιστέψουν στην τραγική είδηση, αν και πληροφορίες θέλουν την κοπέλα να έπασχε από κατάθλιψη.

αστυνομια-νεκροσ

Άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά του γιου του

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λεμεσού, αλλά και όλης της Κύπρου, η είδηση πως έπεσε νεκρός από τα χέρια του ίδιου του γιου του άνδρας στην περιοχή Σούνι.

Η πληροφορία που έφθασε στις αστυνομικές αρχές της γειτονικής χώρας και σήμανε αμέσως συναγερμό ανέφερε ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβόλο όπλο σε χωριό της Λεμεσού.

Αργότερα αποκαλύφθηκε πως ο γιος τηλεφώνησε στις Αρχές και είπε ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον πατέρα του.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί και αναμένονται πλέον νεότερες πληροφορίες από την σκηνή του εγκλήματος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share