Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Kατέληξε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας - Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Θρήνος στο Λουτράκι

2 Ιανουαρίου 2022 08:35
Kατέληξε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας - Ήταν πατέρας τριών παιδιών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή ανεμβολίαστος ιερέας στo Λουτράκι. Ο 49χρονος πατέρας Βασίλειος, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Κορίνθου, δεν είχε εμβολιαστεί. Επίσης, τραγικό τέλος είχε η μάχη που έδινε επί δύο μήνες με τον κορωνοϊό ο πατέρας ενός ανήλικου κοριτσιού στο Ηράκλειο της Κρήτης, αφού κατέληξε νικημένος από τη νόσο, λίγο πριν μπει το 2022.

Ηταν παντρεμένος και είχε τρία παιδιά. Νόσησε από κορωνοϊό στα μέσα Δεκεμβρίου, περνούσε ήπια τη νόσο στο σπίτι του, μέχρι που μια επιπλοκή τον ανάγκασε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.

Πέθανε από κορωνοϊό 49χρονος ανεμβολίαστος ιερέας

Στη συνέχεια, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και για πέντε περίπου ημέρες, έδινε τη δική του μάχη.Την παραμονή Πρωτοχρονιάς άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους, όπως αναφέρει το loutrakiblog.

Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Δίδυμα αδέρφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Συγκίνησε στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και σε όλο το πανελλήνιο, προκαλεί η ιστορία δίδυμων αδερφών στον Βόλο που έζησαν μαζί και έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών, σε ηλικία 88 ετών.

Ο Παναγιώτης κι ο Χρήστος Στάθης, πατέρας και θείος της πρώην αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας στον Δήμο Βόλου, Παρασκευής Αναγνώστου – Στάθη, απεβίωσαν με διαφορά μόλις λίγο ωρών, σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Ο Χρήστος Στάθης νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης, πατέρας της αντιδημάρχου, έφυγε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είχε αποβιώσει λίγο νωρίτερα.

Δύο άνθρωποι που αν και χωρίστηκαν για ένα χρονικό διάστημα, καθώς ο Χρήστος Στάθης έζησε για 25 περίπου χρόνια στη Γερμανία κι επέστρεψε αργότερα στον Βόλο με την οικογένειά του, ήταν πάντα ο ένας κοντά στον άλλον. Ο ένας «άκουγε» κι «ένιωθε» τον άλλον σε ό,τι κι αν συνέβαινε. Ασχολούνταν και οι δύο με οικοδομικές εργασίες και είχαν δύο πολύ αγαπημένες και δεμένες οικογένειες, όπως ήταν άλλωστε και οι ίδιοι.

Οι κηδείες τους έγιναν χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου στο κοιμητήριο «Κούκος».

βολοσ-θανατοσ-διδυμα

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share