Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε 80χρονη μέσα στο σπίτι της

Τραγική η είδηση του θανάτου της ηλικιωμένης

1 Ιανουαρίου 2022 16:53
Θλίψη στην Πάτρα: Νεκρή εντοπίστηκε 80χρονη μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρή εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι της μια ηλικιωμένη στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thebest.gr, η 80χρονη διέμενε μόνη της.

Στο σημείο έσπευσε η Ασφάλεια Πατρών, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

νεκροσ-ασθενοφορο

Σοκ στην Πάτρα - Νέο περιστατικό "revenge porn": Σύλληψη 25χρονου μετά από καταγγελία της πρώην του - Διέρρευσε βίντεό της

Νέο περιστατικό "revenge porn" σημειώθηκε στην Πάτρα, εν μέσω των συγκλονιστικών αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ένας 25χρονος συνελήφθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα έπειτα από καταγγελία της 23χρονης πρώην συντρόφου του για ανάρτηση βίντεο από προσωπικές τους στιγμές και με γνωστοποίηση των στοιχείων της, ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της ανήρτησε σε site πορνό, βίντεο με ερωτικές πράξεις.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, ήταν μαζί για 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, το βίντεο είχε ανέβει με την συναίνεσή της, αλλά όταν χώρισαν ο 25χρονος άλλαξε τον τίτλο προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της κοπέλας με υβριστικά σχόλια.

νεκροσ-ασθενοφορο

Τρόμος στην Πάτρα: Ανήλικοι λήστεψαν συνομήλικούς τους που έλεγαν τα κάλαντα

Ανήλικοι έκλεψαν συνομήλικούς τους που έλεγαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς, σήμερα (31/12) στην Πάτρα.

Το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων και οι δράστες φαίνεται πως κινούνταν με μηχανάκι και ακολουθούσαν τα δύο παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα, σύμφωνα με το tempo24.news.

Ξαφνικά τους επιτέθηκαν, τους άρπαξαν τα χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Στην περιοχή έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και οι δράστες αναζητούνται βάσει των περιγραφών των θυμάτων και αυτοπτών μαρτύρων.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share