Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έκρηξη έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Σταθμό Λαρίσης

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου

1 Ιανουαρίου 2022 13:58
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Έκρηξη έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου στον Σταθμό Λαρίσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έκρηξη από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με 10 γκαζάκια, σημειώθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα.

Βόμβα σε σχολείο - Κύπρος: Εξερράγη μηχανισμός σε Δημοτικό της Λεμεσού - Εντοπίστηκε και δεύτερος από την αστυνομία!

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη προκλήθηκε από αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό με 10 γκαζάκια, έξω από την εκκλησία του Αγίου Παύλου, κοντά στον σταθμό Λαρίσης στην Αθήνα.

Από την έκρηξη σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές. Το περιστατικό, που ανησύχησε τους κατοίκους της περιοχής, σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, περίπου στις 00:30 τα ξημερώματα.

Σοκ με έκρηξη σε μοναστήρι: Τουλάχιστον επτά τραυματίες από αυτοσχέδια βόμβα

εκρηξη

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε σχολείο εντός μοναστηριακής έκτασης στην Μόσχα.

Μια αυτοσχέδια βόμβα εξερράγη το πρωί της Δευτέρας (13/12) κοντά σε σχολείο που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις ενός μοναστηριού στην περιοχή Serpukhov της περιφέρειας της Μόσχας, σύμφωνα με τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης της Ρωσίας.

Οι Αρχές της χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένα από τα θύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η επίθεση οργανώθηκε από πρώην μαθητή του μοναστηριακού σχολείου.

Σικελία: Εικόνες σοκ από την έκρηξη - Ανασύρθηκαν 7 πτώματα

Τα κτήρια στη Σικελία κατέρρευσαν ή υπέστησαν ζημιές από έκρηξη που μπορεί να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, ανεβάζοντας σε επτά τον επίσημο απολογισμό των νεκρών, ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Την ίδια στιγμή, δεκάδες νεκρούς θρηνούν οι ΗΠΑ από τον ανεμοστρόβιλο.

εκρηξη

Οι έρευνες συνεχίζονται αδιάκοπα για να βρεθούν άλλοι δύο άνθρωποι που αγνοούνται μετά την έκρηξη, η οποία κατέστρεψε ή προκάλεσε ζημιές το Σάββατο το βράδυ σε τέσσερις πολυκατοικίες στην πόλη Ραβανούσα, στο νότιο τμήμα της Σικελίας, πρόσθεσε η περιφερειακή υπηρεσία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σικελίας σε μήνυμά της στο Facebook.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share