Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Δίδυμα αδέρφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών

Θα παραμείνουν αχώριστοι και μετά θάνατον

31 Δεκεμβρίου 2021 16:05
Οικογενειακή τραγωδία στον Βόλο: Δίδυμα αδέρφια πέθαναν με διαφορά λίγων ωρών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκίνησε στην τοπική κοινωνία του Βόλου, αλλά και σε όλο το πανελλήνιο, προκαλεί η ιστορία δίδυμων αδερφών στον Βόλο που έζησαν μαζί και έφυγαν από τη ζωή με διαφορά λίγων ωρών, σε ηλικία 88 ετών.

Τραγωδία στο Βόλο: Άνδρας αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του τρένου

Ο Παναγιώτης κι ο Χρήστος Στάθης, πατέρας και θείος της πρώην αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας στον Δήμο Βόλου, Παρασκευής Αναγνώστου – Στάθη, απεβίωσαν με διαφορά μόλις λίγο ωρών, σύμφωνα με το e-thessalia.gr.

Ο Χρήστος Στάθης νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ ο Παναγιώτης Στάθης, πατέρας της αντιδημάρχου, έφυγε λίγες ώρες μετά τον θάνατο του αδελφού του, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος είχε αποβιώσει λίγο νωρίτερα.

Δύο άνθρωποι που αν και χωρίστηκαν για ένα χρονικό διάστημα, καθώς ο Χρήστος Στάθης έζησε για 25 περίπου χρόνια στη Γερμανία κι επέστρεψε αργότερα στον Βόλο με την οικογένειά του, ήταν πάντα ο ένας κοντά στον άλλον. Ο ένας «άκουγε» κι «ένιωθε» τον άλλον σε ό,τι κι αν συνέβαινε. Ασχολούνταν και οι δύο με οικοδομικές εργασίες και είχαν δύο πολύ αγαπημένες και δεμένες οικογένειες, όπως ήταν άλλωστε και οι ίδιοι.

Οι κηδείες τους έγιναν χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγ. Λαζάρου στο κοιμητήριο «Κούκος».

βολοσ-θανατοσ-διδυμα

Βόλος: Πέθανε ανεμβολίαστος καθηγητής πατέρας πέντε παιδιών από κορωνοϊό!

Μια νέα απώλεια εκπαιδευτικού που είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα και η κοινωνία της Νέας Αγχιάλου.

Πρόκειται για τον Λάμπρο Κατσαρό, εκπαιδευτικό, πατέρα πέντε παιδιών, που υπηρετούσε στο Γυμνάσιο της Νέας Αγχιάλου στην τεχνολογική εκπαίδευση.

Ο άτυχος εκπαιδευτικός, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν ανεμβολίαστος, έδωσε τη μάχη με τον κορωνοϊό, ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και νοσηλευόταν, ανήμερα τα Χριστούγεννα!

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του, με συναδέλφους και φίλους να σπεύδουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να τον αποχαιρετήσουν.

«Καλό ταξίδι καλέ μου φίλε… Η απώλειά σου αφήνει πολλά κενά… Δυσκολεύομαι να το πιστέψω… Πόσο άδικο και κρίμα… Καλό Παράδεισο Λάμπρο μου!», γράφει συνάδελφός του.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share