Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Πάτρα - Νέο περιστατικό "revenge porn": Σύλληψη 25χρονου μετά από καταγγελία της πρώην του - Διέρρευσε βίντεό της

Τελειωμό δεν έχουν σε όλη την ελληνική επικράτεια τα περιστατικά εκδικητικής πορνογραφίας

31 Δεκεμβρίου 2021 14:35
Σοκ στην Πάτρα - Νέο περιστατικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό "revenge porn" σημειώθηκε στην Πάτρα, εν μέσω των συγκλονιστικών αποκαλύψεων γύρω από την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ένας 25χρονος συνελήφθη στην αχαϊκή πρωτεύουσα έπειτα από καταγγελία της 23χρονης πρώην συντρόφου του για ανάρτηση βίντεο από προσωπικές τους στιγμές και με γνωστοποίηση των στοιχείων της, ακόμα και στους δικούς της ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της ανήρτησε σε site πορνό, βίντεο με ερωτικές πράξεις.

συλληψη-πατρα

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, ήταν μαζί για 1,5 χρόνο. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η γυναίκα, το βίντεο είχε ανέβει με την συναίνεσή της, αλλά όταν χώρισαν ο 25χρονος άλλαξε τον τίτλο προσθέτοντας το ονοματεπώνυμό της.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πρώην σύντροφός της έστειλε το βίντεο στον εργοδότη και στη μητέρα της κοπέλας με υβριστικά σχόλια.

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Μίλησε» ο υπολογιστής του - Τα σοκαριστικά ροζ ευρήματα

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση διαρροής βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου στο Διαδίκτυο από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό, Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως εντοπίστηκαν στον υπολογιστή του ροζ βίντεο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση αναμένεται να παραλάβει μέσα στις επόμενες ημέρες τα αποτελέσματα των ερευνών στο εν λόγω υλικό. Παράλληά, χαμός έχει γίνει με την απολογία του παρουσιαστή που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, έγινε γνωστό από τη δικαστική διαδικασία, το ψευδώνυμο με το οποίο ο άνθρωπος αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα, φέρεται να χρησιμοποιούσε όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα στην ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή που είναι το 1963.

σταθησ-παναγιωτοπουλοσ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Με λυπεί το γεγονός...» - Η πρώτη αντίδραση της 30χρονης πρώην συντρόφου του

Τον Γολγοθά που ανεβαίνει εδώ και χρόνια περιγράφει η 30 γυναίκα, που ήταν η πρώτη που κινήθηκε νομικά κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών από προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη, σε συνέντευξή της στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τονίζει ότι «αυτό που έκανε αυτός ο άνθρωπος θα είναι κάτι που θα βρίσκω μπροστά μου όλη μου την ζωή», σχολιάζει την επιλογή της συζύγου του Στάθη Παναγιωτόπουλου να μείνει στο πλευρό του παρά τις καταγγελίες εναντίον του και συγκλονίζει λέγοντας ότι έχει «διαταραχές ύπνου και κρίσεις πανικού πολύ συχνά και αισθάνομαι πολύ προδομένη από έναν άνθρωπο που αγάπησα και εμπιστεύτηκα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share